به گزارش خبرنگار مهر، علی نقی صالحی صبح یکشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه کار برداشت 95 درصد از محصول پیاز این استان پایان یافته بیان کرد: مدت زمان تمدید شده به منظور خرید پنج درصد محصول باقیمانده در نظر گرفته شده است.
وی از شهرستانهای میناب، رودان و بندرعباس به عنوان مناطق عمده تولید این محصول نام برد و اضافه کرد: مراکز خرید تضمینی پیاز در بندرعباس و میناب هر کیلوگرم پیاز را به قیمت 900 ریال از کشاورزان خریداری می کنند.
صالحی بیان داشت: تمدید زمان خرید پیاز با نرخ تضمینی با پیگیریهای این سازمان و موافقت وزارت جهاد کشاورزی با هدف حمایت از تولید کنندگان پیاز دراین استان انجام شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان میزان پیاز تولیدی این استان را نزدیک به 240 هزار تن در سال ذکر و با اشاره به افزایش تولید در واحد سطح یادآورشد: در راستای حمایت از کشاورزان به دلیل پایین بودن قیمت خرید پیاز امسال عوارض صادرات انواع پیار در هرمزگان از 70 درصد به صفر رسید.
به گفته وی، وسعت اراضی کشاورزی هرمزگان 158 هزار هکتار با تولید دو میلیون و 200 هزار هکتار محصول در سال ذکر و اعلام شده که یک میلیون و 300 هزارتن از این رقم را محصولات زراعی تشکیل می دهند.
صالحی عنوان کرد: افزایش سطوح کشاورزی مجهز به آبیاری تحت فشار، تولید نهال صنعتی و سالم، فعالیت ناظران کشاورزی درقالب شرکتهای مشاور و نظارت همه جانبه کارشناسان و مدیران ارشد کشاورزی بر فعالیتهای بهره برداران با این عنوان که زمین و آب سرمایه ملی هستند موجب افزایش تولید انواع محصولات به خصوص زراعی و سبزی و صیفی جات در استان هرمزگان شده در حالیکه 14سال از که خشکسالی بر آسمان کشاورزی ، دامداری ، محیط زیست ، منابع طبیعی و حتی آبزیان این استان سایه افکنده است.
نظر شما