به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عبدالرضا سیم چی از محققان این پروژه در این باره گفت: نانو ذرات اکسید آهن با استفاده از پلی استرهای نوین از خانواده پلی اتیلن گلیکول تولید شده است که قابلیت شبکه ای شدن و ایجاد پوشش بر سطح نانو ذرات را دارد.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد این پوشش پلیمری سبب پایداری شیمیایی نانو ذرات می شود، اظهار داشت: براساس نتایج آزمایشگاهی، این پوشش به دلیل عامل دار بودن امکان کاربرد در رهایش کنترل شده داروها و مواد زیستی را دارد و می تواند اثر رهایش انفجاری اولیه را تا حد زیادی کنترل کند.
این محقق با اشاره به تلاش کشورها در زمینه تولید این نوع پوششها توضیح داد: شرکتهای زیادی در سطح جهان، نانو ذرات آهن را به مرحله تجاری رسانده اند اما مواردی مانند مغناطیس پایین نانو ذرات، نیاز به پلیمرهای جدید با ماندگاری بالا بر سطح نانو ذرات برای افزایش زیست سازگاری و کنترل رهایش انفجاری دارو باقی مانده است.
سیم چی با تاکید بر اینکه نانو ذرات تولید شده بخشی از مشکلات عنوان شده دراین زمینه را مرتفع کرده است، یاداور شد: این نانو ذرات می تواند زمینه ای برای بومی شدن این صنعت در داخل کشور برای تشخیص و درمان بیماریهای صعب العلاج فراهم کند.
نظر شما