به گزارش خبرگزای مهر، مرکز تحقیقات امام علی وابسته به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی طی روزهای 22 تا 24 آبان ماه امسال (16 تا 18 ذیحجه و 13 تا 16 نوامبر) در اصفهان میزبان کنگره بین المللی الغدیر خواهد بود.
مرکز تحقیقات امام علی با تأکید بر تأثیر خطبه غدیر بر رویکردهای مسلمانان پس از پیامبر و مورد توجه بودن آن در میان نگرش صدها میلیون مسلمان برای برگزاری این کنگره از تمام صاحبنظران برای مشارکت دعوت کرده است.
بررسی اسناد تاریخی واقعه و خطبه غدیر نسبت بین روایتهای مختلف از خطبه غدیر ، بررسی ابعاد اعتقادی خطبه غدیر ، تبیین نگرشهای اخلاقی، تحلیل رویکردهای اجتماعی و بررسی آموزه های سیاسی خطبه، نسبت خطبه با آیات منتسب به آن واقعه، بررسی چرایی و چگونگی واقعه غدیر و ارزیابی نحو انعکاس ماجرای غدیر خم، 10 محور اصلی دریافت مقاله این کنگره هستند.
آخرین مهلت ارسال چکیده مقالات تا 9 شهریورماه 1390 است و فهرست مقالات پذیرفته شده تا 23 شهریور ماه اعلام میشوند و پس از ان نویسندگان تا 7 آبان فرصت دارند اصل مقالات خود را به کنگره اعلام کنند.
نظر شما