پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۲۲

صافدل عنوان کرد:

پرداخت 400 میلیارد تومان جایزه صادراتی در قالب سهام

پرداخت 400 میلیارد تومان جایزه صادراتی در قالب سهام

معاون وزیر بازرگانی گفت: 80 میلیارد تومان از معوقه جوایز صادراتی در سال 88 پرداخت شده و به زودی با دریافت 400 میلیارد تومان سهام بخش قابل توجهی از جوایز صادراتی پرداخت خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر، حمید صافدل در یک نشست خبری گفت: سیاست پرداخت جوایز صادراتی یکی از سیاستهای دولت برای حمایت از صادرات است که بر این اساس،  80 میلیارد تومان از معوقات جوایز صادراتی در سال 88 پرداخت شده و به زودی با دریافت 400 میلیارد تومان سهام بخش قابل توجهی از جوایز صادراتی پرداخت خواهد شد.

معاون وزیر بازرگانی افزود: در سال 89 صادرات بخش قابل توجهی از کالاها روند صعودی داشته است، به نحوی که صادرات محصولات کشاورزی در این سال، با رشد 30 درصدی همراه بوده است. بر این اساس، سال گذشته صادرات این بخش شرایط مطلوبی داشت.

وی تصریح کرد: در میان محصولات کشاورزی خربزه با 41.5 میلیون دلار، انگور با 33 میلیون دلار، شلیل و هلو با 18 میلیون دلار، کیوی با 48 میلیون دلار، پیاز و موسیر با 44 میلیون دلار و هندوانه با 90 میلیون دلار صادرات، از رشد قابل توجه‌ای برخوردار بوده است.

صافدل، صادرات خرما در سال 89 را بیش از 150 میلیون دلار اعلام کرد و افزود: در گروه خشکبار نیز شرایط بسیار خوبی حاکم بود به طوری که صادرات پسته به 1.1 میلیون دلار، زعفران به 172 میلیون دلار و کشمش به 153 میلیون دلار رسید.

وی با اشاره به صادرات 90 میلیون دلاری فلفل فرنگی، 152 میلیون دلاری کلم و 147 میلیون دلاری گوجه‌فرنگی یادآور شد: در سال گذشته واردات محصولات کشاورزی با کاهش همراه بود که از آن جمله می‌توان به کاهش 15 درصد واردات برنج، 18 درصدی دانه سویا، 85 درصدی گندم سخت و 71 درصد جو اشاره کرد.

به گفته صافدل، میزان واردات برنج، دانه سویا، گندم سخت و جو به ترتیب 911، 457، 173 و 74 میلیون دلار بوده است.

معاون وزیر بازرگانی گفت: عملکرد تجاری کشور در بخش واردات محصولات کشاورزی طی سالهای 87 تا 89 با روند کاهشی روبرو بوده است و واردات این بخش از 6 میلیارد دلار در سال 87 به 5 میلیارد دلار در سال 89 رسید. از نظر وزنی نیز از 14 میلیون تن به 9 میلیون تن رسید.
 
صافدل، صادرات این حوزه را افزایشی دانست و افزود: ارزش صادرات محصولات کشاورزی از 1.8 میلیارد دلار در سال 84 به بیش از 3.6 میلیارد دلار در سال 89 رسید که این مهم نتیجه استمرار برنامه‌ها و سیاست‌گذاری‌های این حوزه بوده است.
 
وی با بیان اینکه سیاست‌های ما حمایت از صادرات غیرنفتی و خوشه‌های صادرات‌گرا است گفت: تمامی امکانات و بسترهای لازم برای تحقق اهداف تعیین شده در این حوزه فراهم خواهد شد. 
 
صافدل با اتخاذ راهکارها و تداوم سیاستهای توسعه تجارت خارجی، صادرات غیرنفتی کشور در دو ماهه ابتدایی سال جاری با بیش از 34 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به 6.2 میلیارد دلار رسیده است.
 
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت: محورهایی همچون تقویت اقتصاد کشور و تبدیل شدن به قطب اقتصادی منطقه، قطع وابستگی به درآمدهای نفتی به واسطه توسعه صادرات غیرنفتی از سیاست‌های کلان کشور است که ما نیز سعی داریم با اقداماتی همچون آمایش تجاری، افزایش سهم کالاها با فناوری پیشرفته در صادرات، گسترش فرهنگ برندسازی، تدوین برنامه جامع گردشگری، افزایش بهره‌وری در واحدهای تولیدی، بهره‌گیری از پیمان‌های منطقه‌ای و حمایت از خوشه‌های صادرات‌گرا و بخش تولید، بسترهای لازم برای تحقق این مهم را فراهم کنیم.
 
صافدل میزان صادرات کشور در سال 89 را با احتساب میعانات گازی مورد توجه قرار داد و گفت: صادرات غیرنفتی کشور با احتساب میعانات گازی و خدمات فنی و مهندسی به بیش از 36 میلیارد دلار رسیده است.
کد خبر 1323685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha