پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۸:۳۳

دودستگی در اخوان المسلمین مصر ادامه دارد

دودستگی در اخوان المسلمین مصر ادامه دارد

تصمیم رهبران اخوان المسلمین برای خروج نمایندگانش از ائتلاف جوانان 25 ژانویه مصر با نافرمانی هایی روبرو شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره، "محمود حسین" از اعضای اخوان المسلمین گفت : نمایندگان قبلی ما در کمیته حمایت از انقلاب عادل عفیفی و اسامه یاسین بودند، اما در حال حاضر نماینده ای در ائتلاف جوانان انقلابی نداریم.

از سوی دیگر،" محمد القصاص" عضو این گروه تصریح کرد: از این تصمیم ابراز شگفتی می کنیم من به اتفاق دوستان دیگری که در این کمیته حضور داریم بر ادامه حضور تاکید داریم، زیرا به طور رسمی موضوع به ما  ابلاغ نشده است موضع ما ثابت است ائتلاف جوانان را ترک نمی  کنیم.

وی گفت : هر تصمیمی که رهبران اخوان المسلمین اتخاذ کنند برای ما اهمیتی ندارد، زیرا ما از روز نخست عضو این ائتلاف بوده ایم و به حضور خود ادامه می دهیم.

"شادی الغزالی حرب" دیگر عضو ائتلاف جوانان انقلابی از  گروه اخوان المسلمین هم  تاکید کرد: جوانان اخوان المسلمین به حضور خود در داخل ائتلاف ادامه می  دهند و تصمیم رهبران گروه اخوان المسلمین شامل حال آنها نمی شود.

کد خبر 1323881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha