به گزارش خبرنگار مهر، از چهارشنبه هفته گذشته تاکنون در مجتمع نیایش که ساختمان فنی و مهندسی تهران مرکزی در آن قرار دارد، مسدود مانده است و با وجود آنکه مسئولان واحد تهران مرکزی تمام تلاش خود را برای پایان دادن به اختلاف با شهرداری منطقه دو به کار بسته اند اما شهرداری همچنان در موضع خود مبنی بر بدهی 50 میلیارد تومانی این واحد مانده است.
عامر عابدی - مدیر روابط عمومی واحد تهران مرکزی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه اگرهم بدهی باشد تنها 2 میلیاردتومان است نه 50 میلیارد تومان گفت: دانشگاه اصلاً توان پرداخت 50 میلیارد تومان را ندارد چون واقعاً ما چنین پولی نداریم.
وی افزود: شهرداری اعلام کرد که عوارض واحد تهران مرکزی را با کاربری آموزشی محاسبه می کند اما با وجود اینکه اشتباه کرده و عوارض را با کاربری اداری محاسبه کرده است از اشتباه خود دست برنمی دارد و در این واحد را با بتن های یک متر و نیمی هنوز مسدود نگه داشته است.
عابدی گفت: روز گذشته در مقابل دوربین یکی از شبکه های خبری کپی کاربری آموزشی واحد تهران مرکزی را نشان دادم تا شاید اثر کند و شهرداری اشتباه خود را جبران کند اما هنوز اتفاق خوبی نیفتاده است.
وی از ادامه رایزنی مسئولان واحد تهران مرکزی با شهرداری خبر داد و گفت: هنوز در حال رایزنی هستیم تا شهرداری اشتباه خود را جبران کند.
مدیر روابط عمومی واحد تهران مرکزی در ارتباط با آخرین وضعیت رفت و آمد دانشجویان و استادان به این واحد خاطرنشان کرد: تا آنجا که می دانم دانشجویان از روی بتن های یک و نیم متری می پرند و استادان هم به همین ترتیب و با سختی وارد دانشگاه می شوند، این در حالی است که امتحانات پایان ترم دانشگاه به زودی آغاز می شود.
نظر شما