۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۴۸

هشدار نسبت به گرمازدگی کودکان و سالمندان

هشدار نسبت به گرمازدگی کودکان و سالمندان

کارشناس آموزش اورژانس کشور اظهار داشت: کودکان، سالمندان و افرادی که سابقه انجام ورزش نداشته و به یکباره در محیط گرم فعالیت شدید بدنی انجام می‌دهند ممکن است دچار گرمازدگی ‌شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آرزو دهقانی با اعلام این مطلب گفت: گرمازدگی حالتی است که در آن سیستم تنظیم گرمای بدن به علت قرارگرفتن در دمای بالا، از کار می‌افتد و گرمازدگی معمولا در محیط بسیار گرم و مرطوب و یا در صورت فعالیت بدنی سنگین رخ می‌دهد که در این حالت بدن قادر به تعدیل دما نخواهد بود و دمای بدن بسیار بالا رفته و به ارگانهای حیاتی آسیب می رساند.

وی در ادامه گفت: در هنگام گرمازدگی مقدار زیادی آب و نمک همراه عرق دفع شده و ایجاد ضعف می‌کند و در مواردی که بدن فرد می‌تواند دمای طبیعی را به مدت طولانی حفظ کند، خستگی گرمایی منجر به گرمازدگی می‌شود.

دهقانی گفت: علائم گرمازدگی شامل افزایش دمای بدن، پوست خشک، گشاد شدن مردمک چشم، افزایش تنفس، سردرد، گیجی و در نهایت عدم هوشیاری است.

وی با بیان اینکه هدف از درمان گرمازدگی، کاهش سریع دمای بالای بدن طی یک عملکرد کنترل شده است، ابراز داشت: کودکان، سالمندان، افراد مبتلا به بیماریهای مزمن و نارسایی قلبی مادرزادی و اختلالات پوستی بیشتر در معرض خطر گرمازدگی قرار دارند.

به گفته دهقانی، داروهای آتروپین، داروهای ضد افسردگی، آنتی هیستامین‌ها، داروهای قلبی و داروهای مربوط به پارکینسون در دمای بدن اختلال ایجاد کرده و منجر به گرمازدگی می شوند.

کارشناس آموزش اورژانس کشور اظهار داشت: دویدن و دوچرخه ‌سواری در مسافت طولانی در اماکنی که رطوبت هوا بالا است نیز، احتمال بروز گرمازدگی را بیشتر خواهد کرد.
کد خبر 1324304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha