به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از السفیر، منابع آگاه از تحولات یمن درگیریهای اخیر در منطقه زنگبار (مرکز استان ابین در جنوب یمن) را بی ارتباط با تلاشهای مکرر "علی عبدالله صالح" در جهت بقای در قدرت نمی دانند.
بر این اساس، پس از توافق صورت گرفته میان صالح و قبیله حاشد به رهبری "شیخ صادق الاحمر" در صنعا که به درگیریهای خونین پایتخت یمن پایان داد، دیکتاتور یمن جبهه جدیدی را در زنگبار ایجاد کرد تا تلاشها در زمینه کناره گیری خود از قدرت را وارد فاز فرسایشی کند.
خاطرنشان می شود در جریان درگیریهای خونین صنعا میان انقلابیون و گارد ریاست جمهوری یمن حداقل 115 نفر کشته شدند.
از سوی دیگر، مخالفان بر خلاف آنچه در رسانه ها درباره حضور القاعده در زنجبار مطرح می کنند، معتقدند: صالح این منطقه را به نیروهای تندرو واگذار کرده است.
تحلیلگران با اشاره به اینکه صالح از دچار شدن به سرنوشت مبارک بسیار هراس دارد، تاکید دارند: وی در نظر دارد از هر ترفندی برای بقا در قدرت تا آخرین لحظه استفاده کند و تنها در صورت ارائه تضمینهای لازم در زمینه عدم محاکمه و پیگرد قضایی از قدرت کناره می گیرد.
نظر شما