هادی مظفری در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اینکه برای نخستین بار این ایده در کشور، در مشهد انجام شده است، تاکید کرد: در این طرح سعی شده است به همه مناطق توجه شود و به هیچ وجه مقوله ای به عنوان مناطق برخودار و کم برخودار وجود ندارد.
وی با بیان اینکه در این پل ها نزدیک به 500 تابلو نصب شده، افزود: وقتی که شهروندان از پله های پل های عابر پیاده، برقی یا معمولی رفت و آمد می کنند آثاری هم چون عکاسی، نقاشی، کاریکاتور و خوشنویسی را نیز تماشا می کنند.
مظفری برگزاری نمایشگاه در این پل ها را مناسبتی ذکر کرد، و بیان داشت: نیمه شعبان، اربیعن حسینی، عید نوروز ازجمله مناسبت هایی است که در سال گذشته و جاری موضوع پل گالری ها بوده است.
وی ادامه داد: شهر به عنوان یک موجود زنده مطرح است و با توجه به خشکی و ماشینی بودن آن، سعی می شود با ایجاد فعالیت های مناسب به دنبال آرامش و ایجاد فضاهای مناسب در شهر مشهد باشیم که این مهم می تواند به عنوان نخستین هدف اجرای این طرح در نظر گرفته شود.
مدیر امور هنری شهرداری مشهد همچنین پیش بینی کرد تا پایان سال جاری 20 در مشهد ایجاد شود.
مظفری با بیان اینکه این گالری ها که در پل نصب شدهاند به عنوان یک مکان فرهنگی مطرح است، اذعان داشت: در حال حاضر بین هشت تا 10 نگارخانه در مشهد وجود دارد که می توان این پل گالری ها را یک نوع نگارخانه یا گالری خواند که هنرمندان می توانند آثار خود را در این مکان به نمایش بگذارند.
وی با بیان اینکه این طرح موافق و مخالفین نیز دارد، بیان داشت: موافقان این طرح را ایده مناسب برای نمایش بهتر آثار می دانند و در روی دیگر سکه مخالفان معتقد هستند که شأن آثار در این مکان ها پایین می آید.
مظفری در ادامه به محتوای آثار به نمایش درآمده پرداخت، و بیان داشت: آثار هنری فراوانی به نمایش در میآید ولی هنر عکس و عکاسی برای شهروندان مشهدی جذابیت بیشتری دارد و از این رو شاید بیشتر تابلوهای نصب شده در پل ها را هنر عکاسی دربر می گیرد.
وی اظهار داشت: شهرداری مشهد سعی کرده سواد بصری شهروندان را ارتقاء دهد و در این زمینه هم به شکل جدی وارد شده و فعالیت های تا نتیجه مطلوب دنبال می شود.
نظر شما