پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۵۴

تردد در گردنه پیچه بن در منطقه الموت قزوین محدود شد

تردد در گردنه پیچه بن در منطقه الموت قزوین محدود شد

قزوین - خبرگزاری مهر: اداره کل راه و ترابری استان قزوین از اعمال محدودیت ترافیکی در گردنه پیچ بن در منطقه الموت قزوین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به منظور بهسازی و آسفالت گردنه پیچه بن محدودیت تردد در این جاده در برخی ساعات اعمال می شود.

اداره کل راه و ترابری استان قزوین اعلام کرد: با توجه به اجرای طرح بهسازی و آسفالت گردنه پیچه بن در مسیر الموت به تنکابن و احتمال ریزش کوه و انسداد مسیر تردد در این جاده حد فاصل روستای گرمارود الموت تا روستای سلج انبار شهرستان تنکابن محدود شده است.

بنابراین گزارش تردد با وسایل نقلیه در این مسیر در تمامی روزهای هفته به استثنای روزهای جمعه از ساعت هفت صبح تا 9 شب به مدت یک ماه ممنوع است.

در این اطلاعیه از افرادی که قصد عبور از این مسیر را دارند خواسته شده با رعایت نکات ایمنی و محدودیت اعمال شده رفت و آمد کنند.

طرح بهسازی و آسفالت گردنه پیچه بن به طول  17 کیلومتر با اختصاص 20 میلیارد ریال امسال آغاز شده است.

گردنه پیچه بن در ارتفاع سه هزار و300  متری از سطح دریا در مسیر منطقه الموت استان قزوین به شهرستان تنکابن در استان مازندران قرار دارد. 

کد خبر 1324673

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha