پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۹ خرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۴۰

وزیر بهداشت به مجلس گزارش می دهد

وزیر بهداشت به مجلس گزارش می دهد

کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از وزیر بهداشت دعوت کرد تا در رابطه با اجرایی شدن برنامه پنجم در حوزه سلامت، برنامه های لازم را در جلسه علنی مجلس گزارش دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مشاور و قائم مقام وزیر بهداشت در امور مجلس با اعلام این خبر گفت: درطول جلسه ای مشترک که بین وزیر بهداشت و اعضاء کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تشکیل شد ،‌اقدامات همکاران حوزه سلامت تشریح و از نظرات اعضاء‌کمیسیون استفاده و راهکارهایی برای اجرایی شدن برنامه پنجم توسعه پیشنهاد شد.

دکتر رمضان محسن پور ادامه داد: کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از هیئت رئیسه تقاضا کرده است که وزیر بهداشت اقدامات صورت گرفته در حوزه سلامت را در صحن علنی مجلس مطرح کند و با موافقت هیئت رئیسه مقرر شد تا زمان مناسب و زیادی برای وزیر بهداشت در نظر گرفته تا تمامی اقدامات خود را در طول مسئولیت گزارش دهد.

وی در خصوص بودجه وزارت بهداشت نیز گفت: نمایندگان رأی مناسبی برای افزایش بودجه حوزه سلامت دادند و افزایش بودجه در سال جاری ، ‌نشانگر وضعیت مناسبی است که در مقاطع و رشته های مختلف،‌ متفاوت است.
 
کد خبر 1324702

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha