به گزارش خبرنگار مهر، علی شامینژاد صبح سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت: پس از اجرای مرحله دوم قانون هدفمندسازی یارانه آرد و نان که قیمت انواع نان سنتی در دهه اول اردیبهشت ماه سالجاری به تبع نرخ گندم و آرد افزایش یافت و به نرخ نان صنعتی نزدیکتر شد، این امر موجب شد مصرفکنندگان، رغبت و علاقمندی بیشتری را برای خرید انواع نانهای صنعتی نشان دهند.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه نانهای صنعتی ارزش تغذیهای و کیفیت بالایی دارند و با حذف فاصله قیمتی نانهای سنتی (یارانهای) و نانهای صنعتی، اینک شرایط برابر و یکسانی در نرخ محصول نان به وجود آمده است.
مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 8 تاکید کرد: ارتباط منطقی در بازار رقابت این محصول (نان صنعتی با سنتی) ایجاد شده است از این رو بر اساس گزارش دریافتی از تنها نان صنعتی موجود در استان (شرکت هور آذر ـ نان پاکارد) تولید و مصرف انواع نانهای صنعتی پس از اجرای مرحله دوم قانون، 100 درصد افزایش را نشان میدهد.
شامینژاد ادامه داد: هر چقدر بازار رقابت یک محصول منطقی و واقعی باشد، بستر مناسبی برای انتخاب مصرفکنندگان در خصوص محصول با قیمت مناسب و کیفیت مطلوب فراهم خواهد شد و این اتفاق در نان صنعتی کاملا خودش را نشان میدهد.
وی افزود: با توجه به اینکه رقابت سالم از طریق بازار سالم امکانپذیر است، بنابراین با وضعیت جدید ایجاد شده، تحول اساسی در حوزه آرد و نان اعم از بهبود کیفیت، کاهش ضایعات، رعایت اصول و موازین بهداشتی و تامین سلامتی مردم و در نهایت رقابت سالم و منطقی را شاهد هستیم.
نظر شما