پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۵۴

غریب:

دو معبر جدید در گرگان بازگشایی شد

دو معبر جدید در گرگان بازگشایی شد

گرگان - خبرگزاری مهر: شهردار منطقه 1 گرگان از بازگشایی دو معبر جدید برای روان سازی ترافیک در مرکز شهر خبر داد.

بهرام غریب در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بخش مهمی از سی متری حدفاصل گلشهر به کوی قلعه حسن که عملیات عمرانی آن بدلیل وجود معارض متوقف شده بود آزاد شد.

وی اظهار داشت: بخش مهمی از پروژه در حال احداث سی متری حدفاصل گلشهر تا کوی قلعه حسن که به دلیل معارض عملیات عمرانی آن متوقف شده بود،با اخذ حکم قضایی و هماهنگی فرماندهی انتظامی شهرستان رفع مشکل و آزاد شد.

وی ادامه داد: این مسیر در حدفاصل گل آرای سوم تا هفتم بوده است.

غریب افزود: هم اینک این مسیر زیرسازی شده و عملیات اجرای کانال هدایت آبهای سطحی در آنجا در حال انجام است.

شهردار منطقه یک گرگان بیان داشت: همچنین تنها قسمت باقیمانده درپیاده روی ضلع غرب بلوار ناهارخوران  بازگشایی شد.

وی گفت: سرانجام پس از پیگیریهای مکرر و اخذ حکم قضایی،تنها قسمت باقیمانده پیاده روی ضلع غرب بلوار ناهار خوران به مساحت تقریبی 150 متر مربع بازگشایی و پازل فرش شد.

وی افزود: با این اقدام شهروندان با آرامش کامل و بدون انحراف از مسیر تندرو به کندرو می توانند از این مسیر تفریحی بهره مند شوند.

شهردار منطقه 1 گرگان اظهار داشت: عملیات اجرای کانال و پوشش جدول در خیابان شهید بهشتی به همت واحد عمران شهرداری منطق یک در حال انجام است.

وی گفت: با اجرای کانال و پوشش  جدول در خیابان شهید بهشتی مشکلات تردد عابرین و عبور و مرور وسائط نقلیه در این مسیر برطرف و تسهیل می شود.

وی ادامه داد: این پروژه به همت واحد عمران منطقه و در دو مقطع مختلف در مسیر حد فاصل کوی انقلاب تا خوابگاه حضرت زینب (س) و همچنین خوابگاه به سمت میدان کریمی در حال انجام است.

وی اعتبار این پروژه را بالغ بر 575 میلیون ریال اعلام کرد.

کد خبر 1325326

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha