پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۰۲

یک دندانپزشک:

افزایش دندانپزشکان لزوما به بهبود سلامت دهان و دندان منجر نمی شود

افزایش دندانپزشکان لزوما به بهبود سلامت دهان و دندان منجر نمی شود

یک عضو شورای عالی نظام پزشکی گفت: افزایش تعداد فارغ التحصیلان دندانپزشکی لزوما به بهبود سلامت دهان و دندان منجر نخواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد بیات با تاکید بر ضرورت توجه به بهداشت و پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان گفت: افزایش تعداد دانشکده های دندانپزشکی و فارغ التحصیلان این رشته و رشد دندانپزشکی درمان محور لزوما به بهبود سلامت دهان و دندان منجر نخواهد شد.

وی افزود: مهمترین اولویت سلامت دهان و دندان افراد جامعه توجه به بهداشت به جای دندانپزشکی درمان محور است. این راهی است که برخی از کشورهای پیشرفته با کاهش تربیت دندانپزشکان و افزایش فرهنگ سازی و ترویج بهداشت در آن موفق عمل کرده‌اند.

بیات تصریح کرد: متاسفانه در کشور ما هنوز مانند سابق، تاکید بر رشد کمی تعداد دندانپزشکان است و در سالهای اخیر تعداد دانشکده‌های دندانپزشکی کشور بیش از دو برابر شده است و این نگرانی را بوجود آورده که دندانپزشکان تربیت شده در سالهای آینده بیش از نیاز کشور باشند.
 
مسئول بخش تخصصی جراحی فک و صورت بیمارستان شریعتی تهران ادامه داد: ترویج روشهای پیشگیری از بیماریهای دهان و دندان ساده و ارزان بوده و درازمدت سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد.
 
وی در خصوص اثرات هدفمندی یارانه‌ها در عرصه سلامت نیز اظهارداشت: بیش از 80 درصد خدمات سرپایی درمانی در مطبهای خصوصی ارایه می‌شود و پزشکان و دندانپزشکان باید بر اساس هزینه‌های آزاد و قیمت بازار مطب خود را تجهیز و نگهداری کنند با این حال تعرفه‌گذاری نه بر اساس خود تنظیمی بازار بلکه توسط دولت صورت می‌گیرد.
 
بیات خاطرنشان کرد: وقتی هدفمندی یارانه‌ها صورت می‌گیرد یعنی حمایتها و یارانه‌ها در جهت رشد و توسعه صنعت و تولید هدایت می‌شوند که موجب افزایش عرضه و تقاضا و تنظیم بازار می‌شود. در اینصورت دولت مکلف است از افراد و اقشار آسیب ‌پذیر با ارایه تسهیلات یارانه‌ای حمایت کند، نه اینکه کل درآمد حاصل از هدفمندی یارانه‌ها را بطور مساوی در بین افراد جامعه تقسیم کند.
 
وی اضافه کرد: در حوزه سلامت کشور، اگرچه ساز و کار تنظیم بازار می‌تواند تعرفه‌ها و نرخ خدمات درمانی را تعیین کند، اما دولت باید برای حفظ انگیزه‌های سرمایه‌گذاری در بخش سلامت و جلوگیری از افزایش بی‌رویه پرداخت از جیب مردم، یارانه‌هایی را اختصاص دهد و از طریق تقویت بیمه‌ها با پرداختهای مستقیم و غیر مستقیم از یکسو خدمات دهندگان و از سوی دیگر خدمت گیرندگان حوزه بهداشت و درمان را حمایت کند.
 
عضو شورای عالی نظام پزشکی با بیان اینکه افزایش هزینه‌های خدمات درمانی و اعلام نشدن تعرفه‌های جدید برای سال 90، باعث بلاتکلیفی اعضای جامعه پزشکی شده است، ابراز امیدواری کرد: دولت هر چه زودتر با تعیین تعرفه منطقی و اعلام آن علاوه بر ساماندهی وضعیت اقتصاد سلامت از تخلفات احتمالی عده معدودی از افراد در دریافت تعرفه‌های غیرقانونی نیز جلوگیری نماید.
کد خبر 1325372

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha