پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۴۹

رحیمی نژاد:

گلستان استان مدعی در ورزش بسکتبال است

گلستان استان مدعی در ورزش بسکتبال است

گرگان - خبرگزاری مهر: سرمربی تیم سوپرلیگ بستکبال گرگان گفت: گرگان و گلستان به عنوان شهر و استان مدعی در ورزش بسکتبال در سطح کشور مطرح است.

به گزارش خبرنگار مهر، زهرا رحیمی نژاد ظهر سه شنبه در نشست سازمان فرهنگی و ورزشی گرگان افزود: به روز کردن دانش بسکتبال برای این منطقه امری ضروری است.

وی تاکید کرد: لازم است سالی حداقل یکبار از وجود مربیان موفقی در سطح بین المللی برای آشنایی و کسب آگاهی های لازم در گلستان استفاده شود.

وی اظهار داشت: با پیگیری و تلاش هیئت بسکتبال گلستان شرایط برابری حاصل شد که مربیان و بازیکنان بسکتبال اکثر شهرهای استان گلستان در دوره ای فشرده سه روزه حضور یابند و در نشستی به مهمترین مسائل ضروری روز بسکتبال به تبادل نظر بپردازند.

سرمربی تیم سوپرلیگ بسکتبال گرگان گفت: واسلی ماتیچ سرمربی تیم ملی بسکتبال مردان ایران به همراه مارتکا مربی بدنساز این تیم صبح و عصر در میان 40 نفر از بانوان و مردان مربی و ورزشکار گلستان در سالن امام خمینی(ره) حضور یافت.
 
وی اظهار داشت: این مربی درباره جدیدترین اطلاعات مربوط به موانع بسکتبال، چگونگی ارتقای بسکتبال، کشف بازیکنان جدید به عنوان نیروهای مستعد و در نظر گرفتن شرایط لازم برای جذب بازیکنان توضحیاتی داد.
کد خبر 1325610

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha