پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۰ خرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۰۱

در چهار محال و بختیاری/

شیلات رفن تا پایان سال به بهره برداری می رسد

شیلات رفن تا پایان سال به بهره برداری می رسد

اردل - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان اردل از بهره برداری طرح بزرگ شیلات رفن در استان چهار محال و بختیاری تا پایان امسال خبرداد.

فیروز خسروی در گفتگو با خبرنگار مهر ظرفیت تولید این طرح بزرگ را سالانه هزار تن دانست و اظهار داشت: با راه اندازی طرح یاد شده زمینه اشتغال مستقیم افزون بر 50 نفر فراهم می شود.

وی مجموع اعتبارات هزینه شده برای این طرح تا سال گذشته را افزون بر 11 میلیارد و 590 میلیون ریال اعلام و بیان داشت: با توجه به برنامه ریزیهای صورت گرفته امسال نیز افزون بر پنج میلیارد ریال از محل اعتبارات توازن و تملک دارایی های سرمایه ای برای احداث این طرح بزرگ شیلات رفن هزینه می شود.

خسروی به وجود 72 مزرعه پرورش ماهی با تولید سالانه شش هزار و 722 تن قزل آلالی رنگین کمان شهرستان اردل اشاره و تصریح کرد: این شهرستان ظرفیت افزایش تولید تا سقف سالانه 10 هزار تن ماهی سردابی را دارد.
 

کد خبر 1325700

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha