محمد بهبودآهنی با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: کارکنان حراست اداره کل گمرک آستارا دربازرسی از یک دستگاه اتوبوس مسافری که از کشور جمهوری آذربایجان قصد ورود به شهرستان آستارا را داشته، موفق به کشف ۴۱۷ ثوب گرمکن ورزشی و ۳۲ کیلوگرم لوازم صنعتی و تراشکاری شدند.
وی اظهارداشت: اقلام کشف شده به طرز ماهرانه ای در قسمت بوفه اتوبوس جاسازی شده بود که کارکنان حراست گمرک آستارا به این اتوبوس مشکوک و پس از کشف کالاهای جاسازی شده پرونده را به همراه دونفر متهم برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل دادند.
ناظرگمرکات گیلان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در مجموع ۲۴۹ فقره پرونده قاچاق با ارزش ۶۵ میلیارد و ۲۱۳ میلیون و ۸۳۹ هزار ریال درگمرکات گیلان تشکیل شده که از نظر تعداد ۴۳۰ درصد و به لحاظ ارزش هزار و ۸۳۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
وی افزود: از پرونده های متشکله ۱۹۲ فقره از مربوط به گمرک آستارا و ۵۷ فقره مربوط به اداره کل گمرک انزلی است.
بهبود آهنی یادآور شد: عمده کالاهای مکشوفه در دو ماهه نخست سال جاری از سوی این گمرکات شامل مشروبات الکلی، پارچه، البسه و کیف، روغن مایع، لامپ کم مصرف و برنج است.
نظر شما