پیام‌نما

وَيْلٌ لِكُلِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ * * * وای بر هر عیب‌جوی بدگوی! * * * بسى واى بادا به هر دو جهان / بر آن عيب‌جويان هرزه‌زبان

۱۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۴۴

شرکاء:

کارآفرینان نگران شیوه ادغام وزارت صنایع و بازرگانی هستند

کارآفرینان نگران شیوه ادغام وزارت صنایع و بازرگانی هستند

مشهد - خبرگزاری مهر: دبیرکل خانه صنعت و معدن ایران گفت: کارآفرینان نگران شیوه ادغام وزارت صنایع و معادن و بازرگانی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن شرکاء در گردهمایی مدیران واحدهای منتخب نمونه صنعتی که عصر سه شنبه در مشهد برگزار شد، افزود: ادغام این دو وزارتخانه از آرزوی های تولید کنندگان بوده، اما کارآفرینان نگران شیوه ادغام هستند.

وی اظهارداشت: احتمال چیره شدن بخش بازرگانی بر صنعت یکی از نگرانی های تولیدکنندگان است.

این مسئول با اشاره به شرایط سخت تولید در سال جاری افزود: امیدواریم در بحث ادغام بگونه ای عمل شود که جایگاه تولیدکنندگان در اقتصاد ملی تقویت شود.

وی ادامه داد: نخبگان صنعت در بحث ادغام با پرهیز از بی تفاوتی، نقطه نظرات و دیدگاه های خود را برای رفع چالش های موجود ارائه کنند.

شرکاء با اشاره به نقش کارآفرینان در سال جهاد اقتصادی به عنوان سربازان جبهه تولید، گفت: با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهاد اقتصادی باید تلاش ها در حوزه تولید مضاعف شود.

وی با تاکید بر تقویت جایگاه بخش خصوصی در اقتصاد ملی اضافه کرد: در برنامه پنج ساله توسعه مقرر است یک سوم ارزش افزوده از ناحیه بخش بهره وری تامین شود که مطمئنا در تحقق این هدف صنعت جایگاه مهمی دارد.

رئیس خانه صنعت ومعدن خراسان رضوی با اشاره به کاهش سهم صنعت از درآمد اجرای قانون هدفمندی یارانه ها از 30  به 20 درصد تصریح کرد: این روند ضد توسعه و ضد اشتغال است و سرمایه را به سمت فعالیت‌های کاذب هدایت می‌کند، این در حالی است که تاکید رهبر معظم انقلاب نیز در سال جهاد اقتصادی حرکت به سمت تولید است.

شرکاء تاکید کرد: تاخیر در اختصاص یارانه های حوزه صنعت چالش های جدی را برای تولیدکنندگان ایجاد کرده است.

وی در ادامه با اشاره به برپایی مراسم ملی روز صنعت و معدن در مشهد یادآور شد: مراسم این روز فرصت مناسبی برای جمع بندی پیشنهادات، چالش ها و مشکلات فراروی صنعت است که امیدواریم با استقبال ومشارکت واحدهای صنعتی این مهم محقق شود.

کد خبر 1325882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha