به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، در پی انتصاب "منوچهر حبیبی" مدیرکل موفق راه و ترابری استان به عنوان معاون جدید عمرانی استانداری، "محمدجعفر زاهدی دره شوری" جانشین حبیبی در اداره راه و ترابری استان شد.
زاهدی 39 ساله و با 16 سال سابقه کار در حوزه راه و ترابری کهگیلویه و بویراحمد، پیش از این رئیس اداره راه و ترابری گچساران و معاون راهسازی اداره کل راه و ترابری استان را برعهده داشت.
آیین تودیع و معارفه مدیرکل راه و ترابری کهگیلویه و بویراحمد قرار است فردا چهارشنبه با حضور رئیس سازمان حمل و نقل و پایانه های کشور و قائم مقام وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت، توسعه و حمل و نقل و زیربناهای وزارت راه برگزار شود.
به گفته کارشناسان راه یکی از زیربناهای اصلی توسعه در کهگیلویه و بویراحمد است و با تکمیل راههای در دست احداث استان، کهگیلویه و وبیراحمد از بن بست کنونی خارج می شود.
نظر شما