پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۱ خرداد ۱۳۹۰، ۹:۳۸

با حضور آیت الله مکارم؛

طلاب برگزیده در مسابقه خطبه حضرت زهرا (س) تجلیل شدند

قم - خبرگزاری مهر: طلاب بر‌تر مسابقه حفظ و مفاهیم خطبه حضرت زهرا (س) در مراسمی با حضور آیت الله مکارم شیرازی تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، مدیرکل آموزش حوزه علمیه قم در این مراسم که  شامگاه سه شنبه در مدرسه امیرالمومنین قم برگزار شد گفت: این مسابقه به دنبال تاکید مراجع تقلید به خصوص آیت الله مکارم شیرازی برای آشناشدن بیشتر طلاب و حوزویان با سخنان و خطبه‌های حضرت زهرا (س) برگزار شده است.

بلاغت کم نظیر خطبه حضرت زهرا (س)

حجت الاسلام احمد حامدی با بیان اینکه خطبه حضرت زهرا نه تنها در مفاهیم بلکه در الفاظ نیز از بلاغت و فصاحت کم نظیری برخوردار است اضافه کرد: برخی از مراجع به ما تاکید می‌فرمودند که این خطبه برای طلاب به مسابقه گذاشته شود تا با محتوا و الفاظ آن بیشتر آشنا شوند.

وی با بیان اینکه سخنان حضرت زهرا (س) همواره در حوزه‌های علمیه و در میان عالمان دین از جایگاه والایی برخوردار بوده است اظهارداشت: امروز هم حوزه باید از این خطبه‌ها غافل نباشد و حتی طلاب می‌توانند به عنوان متن ادبی برای تجزیه و ترکیب از آن بهره ببرند.

حامدی با اشاره به روند مسابقه عنوان کرد: این مسابقه به صورت حضوری و غیر حضوری برگزارشد و برای برگزاری آن ۲۰ هزار نسخه خطبه حضرت فاطمه با ترجمه آیت الله مکارم چاپ و منتشر شد.

شرکت ۶ هزارنفر به صورت حضوری

مدیرکل آموزش حوزه‌های علمیه اضافه کرد: در مرحله حضوری این مسابقه ۶ هزار طلبه و در غیر حضوری هزار و ۷۰۰ نفر شرکت کردند.

حامدی با اشاره به استقبال خواهران طلبه عنوان کرد: این مسابقه با همکاری معاونت آموزش و تهذیب حوزه و مشارکت ۳۵۰ مدرسه علمیه در سراسر کشور برگزار شد.

گفتنی است برگزیدگان این مسابقه در خاتمه مراسم جوایز خود را از دست این مرجع تقلید دریافت کردند.

کد خبر 1326141

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha