به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه در بررسی لایحه تشکیل وزارت امور زیربنایی و ارتباطات پیشنهاداتی را اعلام داشتند.
رئیس کمیسیون عمران با اعلام پیشنهادی خواستار جایگزینی عبارت وزارت امور زیربنایی و حمل و نقل به جای امور زیربنایی و ارتباطات شد.
آقایی نماینده سلماس از توضیحات علی لاریجانی رئیس مجلس مبنی بر اینکه پیشنهاد کمیسیون اجتماعی برای عنوان این وزارتخانه دقیق تر است، قانع شده و از پیشنهاد خود صرف نظر کرد.
در ادامه جلسه جعفر قادری پیشنهادی را مبنی بر حذف وزارت مسکن و شهرسازی از لایحه تشکیل وزارت امور زیربنایی و ارتباطات مطرح کرد تا وزارتخانه جدید با ادغام دو وزارت راه و ترابری و ارتباطات صورت بگیرد.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با این پیشنهاد نیز مخالفت کردند.
پس از آن کاظم جلالی نماینده مردم شاهرود پیشنهادی را جهت استقلال وزارت راه و ترابری و ادغام دو وزارتخانه مسکن و ارتباطات مطرح کرد.
نماینده شاهرود ضعف امور زیربنایی کشور از جمله تاسیسات راه و ترابری، فرودگاهها، بنادر و مشکلات حمل و نقل و جاده ای را از عواملی دانست که اهمیت استقلال وزارت راه را مشخص می کنند.
زمانی مخبر کمیسیون اجتماعی در مخالفت با این پیشنهاد گفت: پیشنهادات نمایندگان مجلس مبنی بر خارج شدن هر کدام از وزارتخانه ها از امور زیربنایی جهت استقلال به معنای مخالفت آنها با کلیات ادغام است لذا در صورتی که نمایندگان با کلیات ادغام موافقند نباید پیشنهاداتی را مبنی بر استقلال برخی وزارتخانه ها ارائه دهند، زیرا مقصود برنامه پنجم از ادغام وزارتخانه ها کاهش تصدی گری های دولت و پر رنگ کردن نقش قوه مجریه در امور حاکمیتی و سیاست گذاری است.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی با پیشنهاد جلالی مخالفت کرده و خواستار ادغام سه وزارتخانه راه و ترابری، مسکن و ارتباطات در قالب وزارت امور زیربنایی شدند.
در ادامه علیرضا محجوب نماینده مردم تهران پیشنهادی را مبنی بر حذف عبارت وزارت زیر بنایی و جایگزینی عبارت وزارت حمل و نقل و مسکن و ارتباطات ارائه داد.
لاریجانی در مخالفت با این پیشنهاد گفت: این عبارت طولانی است و وزارت زیربنایی بهتر است.
نمایندگان مجلس نیز با این پیشنهاد مخالفت کردند.
پس از اعلام پیشنهادات نمایندگان 4 ماده لایحه تشکیل وزارت امور زیربنایی با آرای قاطع نمایندگان به تصویب رسید .
نظر شما