به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا شهبازی در جریان دیدار با مدیران موسسه بنیاد برکت کشور اظهار داشت: دولت مشوق های بسیار خوبی را برای حضور و ترغیب بخش های خصوصی در راستای سرمایه گذاری در استان کردستان فراهم کرده است که باید از این فرصت ارزشمند در راستای تسریع در توسعه و پیشرفت این استان استفاده کرد.
وی عنوان کرد: با توجه به همت و تلاش تمامی مدیران ادارات و سازمان های دولتی استان از یک سو و حمایت های ویژه دولت در جریان های سفرهای استانی از سوی دیگر باعث شده است تا روند افزایش سرمایه گذاری و در نتیجه توسعه و پیشرفت استان کردستان تسریع پیدا کند.
استاندار کردستان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم سرمایه گذاری شرکت های وابسته به نهادهای انقلاب اسلامی در این استان گفت: با توجه به نیاز استان به سرمایه گذاری در بخش صنعت حمایت موسسه بنیاد برکت کشور می تواند روند توسعه کردستان را تسریع بخشد.
شهبازی یادآور شد: در حال حاضر و با توجه به ارتقا شاخص های امنیت برای سرمایه گذاری در سطح استان شاهد مشارکت بیشتر بخش خصوصی در این زمینه هستیم که این امر موجب توسعه همه جانبه بخش صنعت و معدن استان کردستان در آینده ای نزدیک خواهد شد.
وی سفر تاریخی مقام معظم رهبری به استان را برای توسعه کردستان بسیار با اهمیت برشمرد و گفت: مصوبات این سفر با سرعت مناسبی در حال اجراست و در صورت اتمام این مصوبات مردم استان از برکات و عنایت رهبری به کردستان برخوردار خواهند شد.
در این دیدار همچنین شاهین شایان مدیر عامل موسسه بنیاد برکت کشور نیز بر حمایت از طرح های زیر بنایی و صنعتی استان کردستان از سوی این موسسه تاکید کرد.
بازدید از مجتمع تولیدی مرغ واروک در سنندج، افتتاح مدرسه شش کلاسه در روستای سیس شهرستان دهگلان، بازدید از مجتمع تولیدی خرمدشت کردستان و چند طرح زیر بنایی دیگر از مهمترین برنامه های سفر اعضای موسسه بیناد برکت کشور به استان کردستان بود.
نظر شما