دکتر علی سلاجقه در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: ضریب فضای سبز سرانه کشور باید از 1700 متر مربع به 2500 متر مربع برسد.
وی با بیان اینکه دهه 2010 تا 2020 دهه بیابان زدایی است، گفت: نامگذاری این دهه توسط سازمان ملل صورت گرفته است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: ایران از کشورهای برتر جهان در بیابان زدایی است.
15 درصد روان آبهای کشور کنترل می شود
به گفته رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور، امسال مکلف هستیم که 15 درصد روانآبهای کشور را کنترل کنیم.
سلاجقه با اشاره به اینکه امسال دولت مصمم به ایجاد دو میلیون و 500 هزار شغل است، گفت: در این خصوص 700 هزار شغل باید توسط وزارت جهاد کشاورزی ایجاد شود.
ایجاد 70 هزار شغل توسط سازمان جنگلها
وی اضافه کرد: 70 هزار شغل از مجموع سهمیه وزارت جهاد کشاورزی توسط سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور باید ایجاد شود.
به گفته سلاجقه، از مجموع 151 وظیفه این سازمان 41 وظیفه تصدی گری و بقیه حاکمیتی است که در حال تهیه و تدوین دستورالعمل ها برای اجرای این وظایف و ایجاد شغل هستیم.
30 درصد پرسنل سازمان بازنشسته می شوند
وی با اشاره به بازنشسته شدن 30 درصد از پرسنل متخصص و خبره این سازمان تا پایان سال 91 خبر داد و گفت: با همکاری دولت قرار است به ازای بازنشسته شدن هر نفر جذب یک نفر را مجوز بگیریم.
معاون وزیر جهاد کشاورزی کاهش بارندگی و شرایط موجود جوی را برای وقوع حریق در مناطق جنگلی مساعد دانست و گفت: با توجه به این امر پیش بینی لازم برای مقابله و اطفای حریق اندیشیده شده است.
افزایش سه برابری اعتبارات اطفای حریق در سالجاری
وی افزایش سه برابری اعتبارات اطفای حریق در سال 90 را مورد اشاره قرار داد و گفت: در قالب طرح پایش ایجاد پنج پایگاه با بالگرد پیشنهاد شده است که با ایجاد این پایگاهها تقریبا قالب نقاط کشور پوشش داده می شود.
رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: دو طرح جامع اطفای حریق و تامین و تجهیز سازمان تهیه و در دستور کار قرار دارد.
وی بروز خشکسالی در مراتع کشور را از دیگر مشکلات امسال دانست و گفت: خشکسالی در اولین تاثیر همواره در مراتع ایجاد خسارت می کند و امسال به دلیل وزش باد و شرایط نامناسب جوی پروفیل خاک خشک شده و گیاهان دچار مشکل شده اند.
نظر شما