پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آذر ۱۳۸۳، ۱۳:۴۴

رييس سازمان خصوصي سازي در گفت و گو با "مهر":

لايحه خصوصي سازي اصلاح مي شود // مظاهري لايحه خصوصي سازي را تهيه نكرده است

لايحه خصوصي سازي اصلاح مي شود // مظاهري لايحه خصوصي سازي را تهيه نكرده است

رييس سازمان خصوصي سازي از اصلاح لايحه خصوصي سازي توسط اين سازمان خبرداد.

ميرعلي اشرف پوري حسيني در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري"مهر" ، درباره لايحه خصوصي سازي كه در ارديبهشت ماه سال جاري توسط وزير سابق امور اقتصادي و دارايي تقديم هيات دولت شده است ، گفت : به لحاظ تغييرات به وجود آمده در برنامه چهارم توسعه، تفسير اصل 44 قانون اساسي - كه در مجمع تشخيص مصلحت نظام درحال پيگيري است و فعل و انفعالات يك سال گذشته خصوصي سازي در كشور، نياز به تجديد نظر در لايحه خصوصي سازي بود كه اين كار در سازمان خصوصي سازي در حال انجام است.
وي افزود: سازمان خصوصي سازي اميدوار است تا پايان آذرماه سال جاري آن چيزي را كه از طريق اين سازمان درباره لايحه فوق بايد انجام شود به اتمام برساند.
پوري حسيني تصريح كرد: البته تقديم لايحه خصوصي سازي از طرف دولت به مجلس شوراي اسلامي براي بررسي و تصويب نهايي مستلزم زمان بيشتري است .
رييس سازمان خصوصي سازي ادامه داد: برخي ابهاماتي كه در قانون برنامه سوم توسعه درباره خصوصي سازي وجود داشته را مي توانيم در اين لايحه برطرف كنيم  و تجربيات 3 تا 4 سال گذشته خصوصي سازي در كشور را در تدوين لايحه جديد خصوصي سازي به كارگيريم .
وي در پاسخ به اين پرسش كه گفته مي شود، باتوجه به اينكه مهندس مظاهري وزير سابق امور اقتصادي و دارايي لايحه خصوصي سازي را تهيه و به دولت تقديم كرده است، مسوولان جديد وزارت اقتصاد و دارايي تمايلي به تصويب آن درهيات دولت ندارند، گفت : با قاطعيت اعلام مي كنيم كه چنين چيزي صحت ندارد و البته بايد به اين نكته نيز اشاره كرد كه به هيچ وجه وزير سابق اقتصاد لايحه فوق را تهيه نكرده است.
پوري حسيني از اعلام نام فردي كه لايحه خصوصي سازي را تهيه كرده است، خودداري كرد و افزود: وقتي كه پيش نويس لايحه فوق تهيه و تقديم شد با توضيحات جديد سازمان خصوصي سازي به بطلان اين قضيه پي خواهيد برد.
در همين زمينه دكتر حيدر مستخدمين حسيني معاون وزير امور اقتصادي و دارايي در اواخر مهرماه سال جاري در گفت و گو با "مهر" با بيان اينكه 5 ماه از ارائه لايحه خصوصي سازي به دولت گذشته است، گفت : تاكنون لايحه فوق در كميسيون اقتصادي دولت بررسي نشده و در حاشيه قرار دارد.
وي همچنين گفته بود: اين لايحه در ارديبهشت ماه امسال از سوي طهماسب مظاهري وزير سابق اقتصاد به دولت ارائه شده، ولي هنوز درچرخش كاردولت و به خصوص كميسيون اقتصادي آن قرار نگرفته است.

 
کد خبر 132722

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha