پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۴ خرداد ۱۳۹۰، ۱۰:۴۰

البیان مطرح کرد:

سالروز حمله 6 روزه اسرائیل و آغاز مذاکرات بی نتیجه سازش

سالروز حمله 6 روزه اسرائیل و آغاز مذاکرات بی نتیجه سازش

یک روزنامه عرب زبان با اشاره به اینکه مذاکرات بی نتیجه سازش اعراب با رژیم صهیونیستی از 44 سال پیش آغاز شده و همچنان نیز ادامه دارد به اعراب درباره این وضعیت هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه البیان چاپ امارات امروز درمقاله ای با عنوان "در 6 حزیران" می نویسد: 44 سال پیش در چنین روزی حمله رژیم صهیونیستی به وقوع پیوست که 6 روز به طول انجامید و بعد ازآن سرزمین های عربی به اشغال این رژیم درآمد.

هرچند که بعد از آن حادثه و واقعه بسیار بزرگ در تاریخ عربی معاصر راهکارهایی ارائه و مذاکراتی بی حد و مرز با اسرائیل انجام شد اما از آن زمان تاکنون فلسطین مظلوم و به همراه آن اعراب تا به امروز بر سر مرزهای آن زمان همچنان درحال بحث و مذاکره هستند.

البیان درادامه خاطرنشان می کند: همه وقایع حمله و تجاوز اسرائیل را به سرزمین های عربی امروز به یاد و ذهنمان می آوریم که همچنان آثار عمیق آن بر پیکر اعراب وجود دارد و این درحالی است که ما درحال حاضر دربرابر قلدرمآبی های اسرائیل در حالت ضعف قرار داریم چرا که عرب های خواهان و طرفدار سازش به گزینه استراتژیکی راضی شدند و راهکاری را ارائه کردند که با برقراری رابطه و عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی مخالفتی ندارد و در مقابل آن اسرائیل از سرزمین های فلسطینی و سوری که در چنین روزی غصب کرد طبق آن می بایست خارج می شود و درنتیجه به دنبال چنین توافقی برخی از اعراب به برپایی صلح با اسرائیل و برقراری رابط با آن راضی شده و هستند.

دربرابر رضایت اعراب و شاید می توان گفت دربرابر روابط پنهانی برخی از کشورهای عربی با اسرائیل سرکردگان این رژیم همچنان بر خوی تجاوزگری باقی ماندند و همچنان حقوق مشروع و قانونی عربی را پایمال می کنند.

البیان درپایان تاکید می کند: در راس این حقوق حق ملت فلسطین درتشکیل دولت مستقل فلسطین براساس مرزهای 1967 و بازگشت آوارگان به سرزمینشان است که اسرائیلی ها مانع آن می شوند و این درحالی است که فلسطینی ها مدت مدیدی است که برای بازپس گرفتن حقشان با اشغالگران صهیونیستی وارد مذاکره شدند و ازاین طفره رفتن های اسرائیلی رنج کشیدند وهمچنان نیز در رنجند.

کد خبر 1327731

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha