پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ خرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۲۷

در گفتگو با مهر عنوان شد:

خیران 56 مدرسه مشارکتی در آمل ساختند

خیران 56 مدرسه مشارکتی در آمل ساختند

آمل - خبرگزاری مهر: رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل، از ساخت 56 مدرسه و فضاهای آموزشی در این شهرستان با مشارکت خیران مدرسه ساز خبر داد.

اکبر لطفی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: این تعداد فضای آموزشی در بیش از دو دهه اخیر با مشارکت خیران شهرستان آمل ساخته شده و باعث تحول در ساخت و سازهای آموزشی در این شهرستان شدند.

وی افزود: هم اکنون 64 خیر مدرسه ساز در شهرستان آمل در ساخت و سازهای آموزشی با آموزش و پرورش همکاری دارند که از این تعداد 20 نفر به صورت مستمر در فعالیت های مختلف به آموزش و پرورش کمک می کنند.

مدیر آموزش و پرورش آمل، ساخت 12 باب نمازخانه و سالن های چند منظوره آموزشی و ورزشی را از دیگر خدمات خیرخواهانه خیران این شهرستان به امر تعلیم و تربیت اعلام کرد.

لطفی تصریح کرد: خیران آملی همچنین در طول سال ملزومات و لوازم التحریر، لباس، کیف و کفش دانش آموزان بی بضاعت و محروم شهرستان را تقبل می کنند.

وی با بیان اینکه هم اکنون ساخت 9 واحد آموزشی در سطح شهرستان آمل با مشارکت خیران در حال ساخت است، از اعلام آمادگی دیگر خیران مدرسه ساز آملی برای ساخت شش واحد آموزشی دیگر در این شهرستان خبر داد.

مدیر آموزش و پرورش آمل یادآورشد: شهرستان آمل در جذب مشارکتهای مردمی در ساخت و سازهای آموزشی رتبه دوم را در مازندران دارد.

لطفی اضافه کرد: خیران آملی سالانه بیش از 26 میلیارد ریال برای ساخت، تجهیز، بازسازی و زیرپوشش داشتن دانش آموزان کمک می کنند.

در شهرستان حدود 400 هزارنفری آمل 61 هزار دانش آموز در بیش از 400 واحد آموزشی مشغول به تحصیل هستند.

کد خبر 1328081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha