پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ خرداد ۱۳۹۰، ۹:۵۸

تقوی به مهر خبرداد:

700 هزار بازرسی برای شناسایی کم‌فروشان

700 هزار بازرسی برای شناسایی کم‌فروشان

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان گفت: بالغ بر 700 هزار مورد بازرسی برای شناسایی کم‌فروشان و متقلبان در بازار انجام شده که نتیجه آن، تشکیل بیش از 54 هزار پرونده به ارزش ریالی بالغ بر 217 میلیارد ریال بوده است.

جواد تقوی در گفتگو با مهر گفت: وزارت بازرگانی با اولویت بازرسی از 22 قلم کالایی که در اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها به عنوان کالاهای مهم تعیین شده‌اند، کنترل انبارها و جلوگیری از کم‌فروشی، گرانفروشی، احتکار و ممانعت از عرضه را انجام می‌دهد که در این میان، در حال حاضر انبارهای مواد غذایی، فولاد، لاستیک و مجموعه کالاهایی که در این فهرست 22 قلم تعیین شده‌اند، تحت کنترل قرار دارند.

معاون بازرسی و نظارت سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان افزود: در عین حال، این روزها بحث طرح نظارتی کمی و کیفی کالاها از سوی این سازمان پیگیری و در صورت لزوم، ادامه می‌یابد. بر این اساس، آخرین اطلاعات در اجرای این طرح نشانگر انجام بالغ بر 700 هزار مورد بازرسی است که در این میان، بیش از 54 هزار پرونده به ارزش ریالی بالغ بر 217 میلیارد ریال تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: عمده این بازرسی‌ها مربوط به مواد لبنی، پروتئینی، مواد غذایی بسته‍بندی شده، غلات، حبوبات، میوه و سبزی، قند و شکر، روغن، مواد بهداشتی، پودرهای شوینده، انواع کاغذ و لاستیک خودروهای سنگین، سواری و باری، نهاده‌های دامی، مصالح ساختمانی و خدمات عمومی است.

به گفته تقوی، در این مدت، بیش از 33 هزار مورد ارتباط مردمی نیز از طریق سامانه 124 دریافت شده که 14 هزار مورد تخلف کشف شده است؛ ضمن اینکه و 3 هزار و 336 مورد گشت مشترک با هماهنگی و همکاری سایر دستگاههای مرتبط صورت گرفته است.

وی اظهار داشت: از مجموعه پرونده‌های متشکله نزدیک به 2 درصد از پرونده‌ها، در ارتباط با کم‌فروشی و تقلب هستند.

تقوی همچنین از تداوم اجرای طرح نظارتی ویژه هدفمندی یارانه‌ها خبرداد و گفت: بیش از 5 میلیون مورد بازرسی از ابتدای اجرای این طرح صورت گرفته که از قبل آن، حدود 400 هزار پرونده به ارزش ریالی 3 هزار و 48 میلیارد ریال با تمرکز بر 22 قلم کالا، تشکیل شده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای آبانماه 89 تا کنون، بیش از 344 هزار مورد بازرسی انجام شده است، ضمن اینکه 131 هزار مورد از این بازرسی‌ها منجر به کشف تخلف شده است.

معاون سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان خاطرنشان کرد: بیشترین تخلفات در حوزه خدمات عمومی بوده است و پس از آن، میوه، مواد پروتئینی، غلات، حبوبات و مواد لبنی و سبزیجات در رده‌های بعدی بیشترین تخلفات قرار گرفته‌اند.

کد خبر 1328398

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha