به گزارش خبرنگار دانشگاهي "مهر"، دكتر صالحي در اين مراسم افزود: دانش آموختگان دانشگاهي بزرگترين ظرفيت هاي اين كشور هستند، آنچه ظرفيت بالقوه نفت و گاز، منابع معدني، منابع كشاورزي، فرصت هاي سوق الجيشي و غيره را به فعليت در آورد اين اندوخته است. دانشگاه ها مراكز توليد اين نيروهاي مولد هستند و از اين رو نقش كليدي در توسعه ملي برعهده دارند.
وي تصريح كرد: توجه هر چه بيشتر به دانشگاه ها، توسعه و تجهيز هر چه بيشتر آنها طبعا در توفيق گسترده تر ما در ايفاي اين نقش كليدي تاثير بسزايي خواهد گذارد.
سرپرست دانشگاه علم و صنعت ايران در ادامه خاطر نشان ساخت: يكي از ماموريت هاي دانشگاه ها توليد علم و دانش به نام ايران و ايراني و عرضه آن در صحنه جهاني است. اهتمام سال هاي اخير وزارت علوم، تحقيقات و فناوري به اين مهم بسيار روشن بوده است. دانشگاه علم و صنعت نيز در اين راه اهتمام خاصي مبذول داشته است به طوري كه در طي 5 سال اخير آمار مقالات منتشره بين المللي اين دانشگاه بين 30 تا 50 درصد رشد ساليانه داشته است كه قطعا چنانچه اين روند و روندهاي مشابه آن در دانشگاه هاي كشور برنامه ريزي شود در طي برنامه چهارم كشور جزء بيست كشور اول در جهان محسوب خواهد شد.
دكتر صالحي يادآور شد: ايجاد نمايشگاه دائمي دستاوردهاي دانشگاه، مركز رشد، كلينيك صنعتي دانشگاه، و ... از اقدامات گسترده دانشگاه علم و صنعت در جهت توسعه علم و فناوري در كشور است.
وي در پايان با اشاره به كنگره ملي شيمي به اهميت صنعت نفت و پتروشيمي در كشور اشاره كرد.
نظر شما