مرتضی کریمی با بیان مطلب فوق به خبرنگار مهر افزود: کادر فنی تیم ملی تکواندو پارامترهای خاص خود را داشته و از قبل روی آن کار کرده اند، اینکه بلافاصله بعد از مسابقات جهانی دو تکواندوکار اعزامی به رقابتهای انتخابی معرفی می شوند، نشان از برنامه ریزی دقیق دارد. ضمن اینکه در بهترین زمان ممکن و بدون حاشیه دو تکواندوکار انتخاب شدند.
وی افزود: کرمی به یک خودباوری بسیار خوبی دست پیدا کرد، او باید 5 سال قبل به این خودباوری می رسید ولی اکنون هم اگر خود را حفظ کند تا چند سال می تواند بدون آنکه از سوی تکواندوکاری تهدید شود در سطح اول دنیا مبارزه کند.
مربی سابق تیم ملی در مورد معتمد هم گفت: او یکی از بهترین تکواندوکاران ایران است که در وزن چهارم نتایج خوبی در چند سال اخیر کسب کرده و باهوش و ذکاوت مبارزه می کند و من فیلم دیدار فینال جهانی 2011 او را دیدم. او بازی را جلو بود و روی یک اشتباه به حریف ترک فرصت عرض اندام داد و مدال طلا جهان نیز از دست او خارج شد. البته با تجربه آن فینال معتمد در آینده بهتر نتیجه خواهد گرفت.
کریمی در مورد انتخاب وزن هم گفت: در وزن 58- کیلوگرم که نتایج خوبی کسب نکرده ایم و در سنگین وزن هم علی رغم داشتن تکواندوکاران مطرح چندان نتایج مطلوبی نصیب تکواندو ایران نشده است. ولی در دو وزن 68- و 80- عملکرد قابل قبولی داشته ایم، ساعی ، کرمی ، معتمد و نصر نتایج خوبی در این اوزان کسب کرده اند. الان هم معتمد و هم کرمی از امیدهای ما برای کسب مدال هستند و امیداورم در همان باکو کار کسب سهمیه را تمام کنند.
سرمربی تیم گاز فجر جم در پایان در مورد شرایط این تیم برای فصل جدید گفت: فعلا که همه تیم های ورزشی تحت پوشش وزارت نفت اجازه تیمداری ندارند. شاید با رفتن علی آبادی به وزات نفت این مشکل رفع شود.
رقابتهای تکواندو انتخابی المپیک نهم تا دوازدهم تیرماه در باکو برگزار می شود.
نظر شما