به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از منابع اینترنتی، پت ارل کشیش منطقه سنت پیتر در شهر شارلوت در شمال کارولینا اظهار داشت: در این پروژه بین ادیان ابراهیمی کلیساهای مسیحی، مساجد و کنیسه ها میزبان شخصیتهای دینی سایر ادیان می شوند تا آنها از متن کتاب مقدس خود بخوانند. بعنوان مثال یک امام جماعت در کلیسا قرائت کند تا حضور اسلام و احترام به این دین در کلیسا مورد توجه شرکت کنندگان قرار گیرد.
این پروژه با عنوان " ایمان مشترک" از روز 26 ژوئن ( 5 تیرماه) با حمایت ائتلاف بین دینی و کمیته وکلای مدافع حقوق بشر برگزار می شود.
کلیسای کاتولیک کارولینای شمالی، تعدادی مسجد و کنیسه در این پروژه ابتکاری شرکت می کنند.
ولتون گادی کشیش باپتیست و رئیس ائتلاف بین دینی اظهار داشت: این کشور از نظر تنوع دینی بسیار غنی است که این امر برای داشتن روابط صلح آمیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی از نمایندگان سه دین آسمانی خواست برای یافتن زمینه های مشترک درک دوجانبه و احترام به عقاید مختلف تلاش کنند.
این کشیش کلیسای باپتیست گفت: ما از پیروان ادیان می خواهیم به وسیله عمل خود این زمینه های مشترک و احترام به ادیان را مورد تأکید قرار دهند. ما از سنتهای مختلف که اعتقادات مختلفی دارند می خواهیم احترام دوجانبه را میان پیروان خود ترویج کنند.
براساس اظهارات ارل این پروژه می تواند فرصت خوبی برای مبارزه با اسلام هراسی رو به رشد و تعصب علیه اقلیت مسلمان آمریکا باشد.
وی اظهار داشت: از ائمه جماعات بسیاری شنیده ام که جامعه آنها در نتیجه اسلام هراسی رنج بسیاری متحمل می شود.
این کشیش کاتولیک که پس از آنکه از خبر ممانعت از پرواز دو امام جماعت مسلمان برای شرکت در همایشی درباره اسلام هراسی مطلع شده برای حضور در این پروژه بیشتر ترغیب شده است.
دونفر از ائمه جماعات آمریکا ماه می گذشته برای حضور در فدراسیون ائمه جماعات با مانع رو به رو شدند.
پس از حملات یازدهم سپتامبر مسلمانان آمریکا به شدت در معرض احساسات ضد اسلامی قرار گرفته و در موارد بی شماری حقوق مدنی آنها نادیده گرفته شده است.
نظر شما