پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۱۷ خرداد ۱۳۹۰، ۱۲:۱۸

چند خبر از بوکس/

ایران مقابل ارمنستان پیروز شد

ایران مقابل ارمنستان پیروز شد

تیم ملی بوکس ایران که برای برپایی اردوی مشترک راهی ارمنستان شده در دیداری دوستانه مقابل این تیم به برتری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی بوکس کشورمان دوشنبه شب در دیداری دوستانه با حساب 5 بر 4 از سد ارمنستان گذشت. ارمنستان خود را برای رقابت های بوکس قهرمانی اروپا آماده می کند.  تیم ملی بوکس کشورمان فردا با اتوبوس از ایروان به سوی کشور حرکت می کند.

ایران در سه تورنمنت شرکت می کند
تیم ملی بوکس ایران به سه تورنمنت بین المللی در تیرماه دعوت شده است. تیم ملی بوکس کشورمان به جام ریاست جمهوری که از 11 تا 18 تیرماه در اندونزی برگزار می شود دعوت شده است. مسئولان بوکس فدراسیون اوکراین نیز از تیم ملی خواسته اند تا در تاریخ 13 تا 19 تیرماه در تورنمنتی که در این کشور برگزار می شود شرکت کنند. تیم ملی همچنین در جام اوماخانف از تاریخ 20 تا 26 تیرماه در روسیه شرکت می کند. تیم های اول و دوم بوکس در اندونزی و اوکراین به میدان می روند و منتخبی از این دو تیم در جام اوماخانف شرکت می کنند.

رقابت های قهرمانی آسیا در کره جنوبی برگزار می شود
رقابت های بوکس قهرمانی بزرگسالان آسیا از 11 مرداد ماه به مدت یک هفته در کره جنوبی برگزار خواهد شد. پیش از این قرار بود این رقابت ها از تاریخ 8 تیر در اردن برگزار شود اما به دلیل مشکلاتی که این کشور با آن مواجه است، این رقابت ها در کره جنوبی برگزار می شود.

کد خبر 1329522

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha