پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۲۳

سیستم ویدئوکنفرانش در زنجان هزینه دستگاهها را کاهش داد

سیستم ویدئوکنفرانش در زنجان هزینه دستگاهها را کاهش داد

زنجان - خبرگزاری مهر: سرپرست معاون پشتیبانی استاندار زنجان با بیان اینکه در حال حاضر بیش از 30 درصد از هزینه‌های دستگاه‌ها مربوط به مکالمات است، گفت: استفاده از سیستم ویدئوکنفرانس جهاددانشگاهی هزینه‌های مخابراتی را کاهش داده است.

به گزارش خبرنگار مهر، عادل علیپور ظهر سه شنبه در جلسه ستاد دولت الکترونیک افزود: تاکنون 40 دستگاه اجرایی در مرحله نخست طرح ویدئوکنفرانس اشراق که مجری آن جهاددانشگاهی است، شرکت‌کرده‌اند که امیدواریم با اجرایی شدن فاز اول آن در هفته‌های آتی، 60 دستگاه اجرایی نیز در مرحله دوم در هفته دفاع‌مقدس از طریق این ویدئوکنفرانس به‌هم متصل شوند.
 
سرپرست معاون پشتیبانی استاندار زنجان، استفاده از سیستم "VPN" (شبکه مجازی خصوصی) که هم به صورت صوتی و هم به صورت تصویری امکان ارتباط بین دو نقطه را فراهم می‌کند را به‌عنوان یکی دیگر از راه‌های مورد استفاده توسط دستگاه‌های اجرایی جهت ارتباط با یکدیگر عنوان کرد و یادآور شد: استفاده از این سیستم‌ها موجب کاهش هزینه‌های ارتباطی می‌شود که از طریق اینترنت امکان‌پذیر است.
 
وی با اشاره به هدف‌گذاری صورت گرفته در سال‌جاری به‌منظور ارائه 800 خدمت الکترونیک به مردم گفت: با توجه به اهمیت این موضوع در سال‌جاری، دستگاه‌های فعال در این زمینه مورد تشویق قرار خواهند گرفت.
 
 علیپور، به زیرساخت‌های لازم برای ارائه مصوبات خدمات الکترونیکی به مردم، اشاره کرد و افزود: یکی از زیرساختها، پهنای باند موجود در استان است که باید به‌گونه‌ای باشد تا سرانه پهنای باند در پایان برنامه پنجم توسعه، استان را در رتبه دوم منطقه قرار دهد.
 
وی با تأکید بر حمایت از بحش خصوصی و تعاونی‌ها در راستای ارائه نرم‌افزارهای مورد نیاز، تصریح کرد: بخش خصوصی باید به نحوی فعالیت کند که سهم آن در تأمین نرم‌افزارهای مورد نیاز به دو درصد افزایش یابد.
 
علیپور ادامه داد: همه دستگاه‌های اجرایی باید اعتبارات ویژه‌ای برای گسترش خدمات الکترونیکی در نظر بگیرند و این در حالیست که با توجه به وجود 48 درصد دفتر پیشخوان دولت در استان، متأسفانه دستگاه‌ها همکاری مطلوبی با این دفاتر نداشته‌اند.
 
سرپرست معاون پشتیبانی استانداری زنجان، با یادآوری اینکه دستگاه‌های اجرایی باید در راستای اطلاع‌رسانی بیشتر و مطلوب‌تر، سایت‌های اطلاع‌رسانی خود را به روز کنند گفت: در حال حاضر بیش از 50 دستگاه اجرایی به شبکه دولت متصل شده‌اند، ولی آن‌طور که باید از قابلیت‌های شبکه استفاده نمی‌کنند.
کد خبر 1329829

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha