به گزارش خبرنگار مهر، رئیس جمهور که روز سه شنبه در نشست خبری با نمایندگان رسانه های گروهی سخن می گفت در پاسخ به این پرسش که با توجه به حضور در سال المپیک بالاخره وزیر ورزش و جوانان چه زمانی معرفی خواهد شد گفت: ما در مورد وزارت ورزش و جوانان ابهامات و سوالاتی داشتیم و اعتقاد دولت این بود که در این ماجرا باید به گونه ای عمل کنیم که دچار مشکل نشویم.
وی ادامه داد: هدف دولت این بود که به گونه ای عمل کنیم که دچار مشکل با نهادهای نظارتی نشویم. اگر این ابهامات برطرف نمی شد نمیتوانستیم وزارتخانه با اقتداری داشته باشیم. هدف ما این بود که ورزشی که روند صعودی دارد و هر هفته به قله های افتخار دست پیدا می کند دچار آسیب نشود.
محمود احمدی نژاد ادامه داد: ما با گروه های مختلف بحث کردیم و با برخی نمایندگان مجلس هم گفتگو کردیم تا گره هایی که در این ماجرا وجود دارد باز شود و ما یک وزارتخانه شفاف و مقتدر داشته باشیم اما آنچه می خواستیم اتفاق نیفتاد و راهی جز این نداریم که وزیر ورزش و جوانان را معرفی کنیم.
رئیس جمهورخاطرنشان کرد: بنابراین پس از پایان تعطیلات مجلس وزیر مورد نظرمان برای وزارت ورزش و جوانان را به مجلس معرفی خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این پرسش که نام وزیر پیشنهادی شما برای وزارت ورزش چیست؟ گفت: بعد از تعطیلات مجلس نام وی را به مجلس معرفی خواهم کرد.
نظر شما