پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۴:۴۸

بازتاب یک گزارش/

پیشنهاد ایرانی های خارج از کشور برای سفر مادر شهیدجهان آرا به خرمشهر

پیشنهاد ایرانی های خارج از کشور برای سفر مادر شهیدجهان آرا به خرمشهر

مصاحبه و دیدار با مادر شهیدان جهان آرا در سالروز آزادسازی خرمشهر و همزمانی آن با روز مادر که در خروجی خبرگزاری مهر با عنوان "ممد نیستی ببینی / فغان نخل های بی سر برای دست هایی با بوی بهشت " سبب شد ایرانی های خارج از کشور برای سفر مادر شهید جهان آرا پیشنهاد دهند.

به گزارش خبرنگار مهر؛ گزارش از این مادر شهید یکی از مطالبی بود که مرزها را در نوردید و اکثر رسانه ها با سلایق مختلف این مطلب را باز نشر دادند.

پیرو انتشار این گزارش، یکی از هموطنان خارج از کشور طی پیشنهادش برای خبرگزاری مهر مبنی بر اعزام این مادر به خرمشهر و تامین هزینه اش از سوی گروهی از ایرانیان مقیم آمریکا نشان داد که روح ایرانی، هر کجا باشد ایرانیست.

درمتن نامه نماینده ایرانی های مقیم آمریکا آمده، "به عنون دست بوسی می خواهیم این مادر را به خرمشهر، شهر خون و قیام بفرستیم و خبرگزاری مهر برای تکامل صواب بی نظیرشان ما را در این امر یاری دهند و ما حاضریم هر چه در چنته داریم به او عرضه خواهیم کرد".

 حال ایرانی های خارج از کشور می خواهند مادر شهیدان جهان آرا را با هزینه شخصی و هواپیمای اختصاصی به خرمشهر بفرستند اما ما  نمی دانیم نهادهای داخلی کجا هستند ؟ نمی دانیم  به جز هزینه برای در و دیوار می شود برای دل یک مادر هم هزینه کرد ؟ مادری که دلش برای خرمشهر پر می زند و دیوار میدان گرگان برایش تنگ است!
 
مادر باور کن قلب ما هم برایت درد دارد. تو را به شهر خون و قیام می بریم تا سکوت شب های ارام را در هم بشکنی و صدای محسن و علی و محمد را از نخل های بی سر بشنوی . مادر تو نیازی به ماه نداری اما ماه در خرمشهر منتظر بوسه باران قدومت است. مادر قدم های تو بر سنگفرش خرمشهر خفاشها پر خواهند کشید . مادر می دانی .. جای بهتر از بهشت برایت پیدا خواهم کرد.
 
کد خبر 1330602

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha