به گزارش خبرنگار مهر، مجید نادری ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان اظهارداشت: معاونت برنامه ریزی در سه حوزه اقتصادی، کنترل تولید و اشتغال و آمار و مدیریت فعالیت می کند و از آنجا که مبنای هر برنامه ریزی آمار و اطلاعات است تلاش می کنیم با استخراج آمار دقیق و به روز اطلاعات درست را به دست اندرکاران و مدیران منتقل کنیم.
وی افزود: بررسی و تهیه حسابهای تولید استان و شاخص سازی و ارزش بازار در واحدهای تولیدی و ارزش افزوده نتیجه این آمار و ارقام است که باید جدی گرفته شود.
سالنامه آماری استان امسال تهیه می شود
نادری از تهیه سالنامه آماری استان خبرداد و گفت: تهیه این سالنامه هر ساله انجام می شود ودر استان نیز این کار در سال گذشته انجام شد و در نیمه دوم امسال نیز سالنامه آماری جدید استان تهیه خواهد شد.
وی توسعه مرکز مهندسی اطلاعات را از دیگر برنامه های معاونت برنامه ریزی استانداری قزوین دانست و تصریح کرد: با دایر شدن این مرکز در محل استانداری کار جمع آوری اطلاعات دستگاههای اجرایی استان و به روز کردن آن آغاز شده است.
معاون برنامه ریزی استانداری تهیه سند آمایش استان را از کارهای مهم انجام شده ذکر کرد و گفت: مراحل تهیه این سند نیز از پیشرفت قابل قبولی برخوردار است و می تواند مبنای سایر برنامه ریزی های استانی قرار گیرد که در این زمینه در بین استانهای کشور رتبه اول را کسب کردیم.
وی افزود: سند توسعه اشتغال استان قزوین هم با 40 درصد پیشرفت کار در شهریور ماه تکمیل و نهایی خواهد شد.
120 طرح نیمه تمام در استان قزوین
نادری یادآورشد: در حال حاضر 120 طرح نیمه تمام در استان وجود دارد که از پیشرفت فیزیکی قابل قبولی برخوردار است که در صورت تکمیل آنها بخش مهمی از اشتغال تعهد شده استان محقق خواهد شد.
این مسئول گفت: این طرحها در کاهش نرخ بیکاری استان و ایجاد اشتغال پایدار و جدید و رونق اقتصاد استان نقش مهمی خواهد داشت که تلاش می کنیم تکمیل این طرحها در سال جاری شتاب بیشتری گیرد.
معاون برنامه ریزی استانداری قزوین تصریح کرد: طبق آمار سال گذشته نرخ بیکاری استان در فصل بهار 13.8 درصد گزارش شده است که با ایجاد اشتغال جدید این میزان کاهش خواهد یافت.
نادری اظهارداشت: تعهد اشتغال امسال استان قزوین 38 هزار شغل است که در کنار تحقق این تعهد نسبت به حفظ اشتغال موجود، جذب سرمایه گذاری جدید و اجرای طرحهای مهم اقتصادی و نیز کاهش بیکاری در سال جاری اقدام جدی خواهیم کرد.
وی جذب سرمایه گذاری خارجی در استان را از دیگر محورهای فعالیت امسال دانست و گفت: خوشبختانه در سالهای گذشته با کسب رتبه دوم در جذب سرمایه گذاری خارجی توانستیم رتبه دوم کشور را بدست آوریم که این روند امسال نیز با جذب سرمایه گذاران جدید خارجی حفظ خواهد شد.
معاون برنامه ریزی استانداری اظهارداشت: در حال حاضر 42 شرکت خارجی از 22 کشور جهان در استان قزوین سرمایه گذاری کرده اند.
نظر شما