پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ خرداد ۱۳۹۰، ۱۹:۳۲

خاتمی:

قیمت مواد لبنی و گوشتی در مازندران 30 درصد افزایش یافت

قیمت مواد لبنی و گوشتی در مازندران 30 درصد افزایش یافت

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده انجمن صنایع همگن غذائی و سازمان صنایع و معادن مازندران گفت: قیمت مواد اولیه آردی، لبنی و گوشتی پس از هدفمندی یارانه ها 20 تا 30 درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل خاتمی مقدم بعد از چهارشنبه در نشست این انجمن، به اثرات و پیامدهای اجرای طرح هدفمند سازی یارانه ها در بخش صنایع غذائی اشاره کرد.

وی اظهار داشت: مواد اولیه اصلی صنایع آردی، لبنی و گوشتی مشمول افزایش 20 تا 30 درصدی قیمت شدند که با احتساب نرخ تورم سالانه و هزینه های جانبی بهای تمام شده محصولات واحدهای آردی افزایش قابل ملاحظه ای را شاهد بود که متأسفانه علی رغم پیگیری های متعدد از مجاری قانونی اجازه افزایش قیمت تولیدات خود را پیدا نکردند.
 
وی نسبت به کاهش کیفیت در شرایط اینچنینی هشدار جدی داد و متذکر شد: سلامت آحاد جامعه در چنین مواقعی به خطر می افتد و واحدها عملاً مجبور به استفاده مواد دارای کیفیت کم و یا بی کیفیت رو می آورند چرا که امکان توقف تولید امکان پذیر نبوده و حتی امکان نظارت دقیق نیز عملاً وجود ندارد.
 
دکتر خاتمی مقدم تصریح کرد: انجمن به دنبال افزایش منطقی و عادلانه و منصفانه قیمتهاست، به طوری که هم رضایت تولید کننده و هم مصرف کننده فراهم شود.
 
وی ابراز داشت: کاهش قیمت تمام شده و افزایش بهره وری نیازمند زمان و تسهیلات بانکی و تکنولوژی روز است.
 
سردخانه های مازندران زیان ده هستند
 
یزدانی نماینده سردخانه داران به کاهش فعالیت واحدهای تولیدی، خدماتی بودن سردخانه ها، مصرف بالای انرژی برق (افزایش 2.5 برابری) و فصلی بودن خدمات دهی این گونه واحدها اشاره کرد.
 
وی اظهار داشت: علاوه بر موارد ذکر شده طی سه سال گذشته نیز هیچ گونه افزایش قیمتی نداشتیم که با این اوصاف سردخانه داران به سمت زیان دهی پیش می روند و عملاً قادر به پرداخت اقساط بدهی خود نیستند و دچار معوقات بانکی شدند.
 
وی یادآور شد: از طرف دیگر بانکها نیز برای دریافت معوقات مرتباً فشار می آورند بنابراین انتظار ما از دولت این است که حق الحفاظ را بیشتر کرده و همچنین جلو صدور مجوزهای بیشتر تأسیس واحدهای سردخانه را بگیرد تا بیش از این متحمل زیان و خسارت نشوند.
 
وی یادآور شد: تغییر دامنه قیمتها و تأثیر پذیری آن به دقت در بخش های تولید و خدمات محاسبه نشده است که لازم  است به سرعت این امر انجام پذیرد.
 
اسماعیل نوع بخش نماینده صنایع شیلاتی مازندران نیز  گفت:با توجه به کاهش ذخایر آبزیان و افزایش یکباره هزینه های انرژی، مشکل صید و صیادی، افزایش تعرفه واردات مشکلات عدیده ای را برای صنایع شیلاتی اعم از کنسرو و پودر ماهی رقم زده است.
 
وی بیان کرد: بعضی مواد و اقلامی که مورد استفاده کارخانجات شیلاتی واقع می شوند نظیر در قوطی، روغن و ماهی قیمت جهانی  آنها افزایش یافته و به تبع آن قیمتهای داخلی آنها متأثر از قیمت جهانی نیز افزایش قابل توجهی یافت و این افزایش قیمت علاوه بر افزایش قیمتهایی بوده که به جهت افزایش قیمتهای جهانی انرژی رخ داد.
 
وی اظهار داشت: همچنین با افزایش قیمت محصولات شیلاتی در جنوب و ثابت ماندن قیمت تولیدات مشابه در مازندران رقابت غیر عادلانه ای نیز در حال شکل گیری است.
 
نوع  بخش پیشنهاد کرد:باید  با کار کارشناسی جامع، تغییر به صورت صنفی مورد توجه قرار گیرد و در آینده با گرید بندی واحدها و تولیدات نسبت به تعیین قیمت واقعی اقدام شود.
کد خبر 1330719

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha