به گزارش خبرنگار مهر، قهرمان رشید پیش از ظهر چهارشنبه در کمیته حمل ونقل وسوخت استان، لازمه پیشرفت استان در تمامی بخش ها را نگاه ویژه مسئولین کشوری دانست و اظهار داشت: این استان از پایین ترین میزان درآمدی در کشور برخوردار بوده و در برخی از زیرساخت ها با مشکلات جدی مواجه است.
وی اضافه کرد: در این راستا در بخش های نوسازی ناوگان حمل ونقل درون و برون شهری، کمک به شهرداری ها، کمک به صاحبان صنایع ومشاغل باید به طور خاص و ویژه مورد توجه قرارگیرد.
وی بیان داشت: خراسان جنوبی باید در تبیین سیاست ها واختصاص منابع و امکانات اقلیم مناطق ومیزان برخورداری و محرومیت استان ها باید مورد توجه قرارگیرد.
استاندار خراسان جنوبی افزود: این استان به دلیل نوپا بودن وعدم برخورداری لازم از امکانات، باید در نوسازی ناوگان حمل ونقل درون شهری وبرون شهری در اولویت قرار گیرد.
رشید با اشاره به اینکه اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها نباید موجب ضرر و زیان به هیچ قشری در کشور شود، تاکید کرد: در این راستا در سطح ملی و استان مسئولان مربوطه باید با پیگیری نسبت به اجرایی شدن بسته های حمایتی دولت در تمامی بخش ها اقدام کنند.
صرفه جویی 27 درصدی در مصرف فرآورده های نفتی خراسان جنوبی
وی به دستاوردهای اجرای طرح هدفمند سازی یارانه ها دراستان اشاره کرد و ادامه داد: طی پنج ماه نخست اجرای این طرح در بخش بنزین سوپر 34 درصد، بنزین بدون سرب 13درصد، نفت 32 درصد ، نفت گاز 21درصد، نفت کوره 53 درصد و گاز مایع 50 درصد در استان صرفه جویی شده است.
وی ادامه داد: در همین زمینه در مجموع 27 درصد در فرآورده های نفتی در استان صرفه جویی انجام شده است.
به گفته وی یکی از مهمترین اهداف اجرای قانون هدفمند سازی یارانه ها استفاده بهینه از منابع وصرفه جویی در سوخت های فسیلی وجاگزینی آن ها با سوخت های جدید است که نتایج مناسبی در استان در این زمینه حاصل شده است.
150 کوره آجر پزی سنتی استان نیازمند حمایت جدی مسئولین
رشید تحقق اجرایی شدن بسته های حمایتی در تماتی بخش ها را عامل تکمیل کننده و موفقیت اجرای این طرح دانست و عنوان کرد: مسولین باید به طور جد به دنبال اجرایی شدن وعده داده شده در خصوص ارائه بسته های حمایتی به اقشار مختلف باشند تا اهداف از پیش تعیین شده این طرح محقق شود.
استاندار خراسان جنوبی در پایان با اشاره به مشکلات برخی مشاغل از جمله کوره داران در سطح استان، یادآور شد: درحال حاضر 150 کوره آجرپزی سنتی در استان وجود دارد که باید از طریق ارائه تسهیلات مناسب به منظور صنعتی شدن، تجمیع آنها وارائه بسته های حمایتی مورد حمایت جدی قرار گیرند.
نظر شما