حجت الاسلام مظفر تاجی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: متولیان امر در این شهرستان باید در اجرای قانون مفید هدفمندی یارانه ها به طور مستمر نظارات قوی داشته باشند تا برخی افراد سودجو با استفاده از این فرصت مردم را تحت فشار قرار ندهند.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: با مدیریت 33 ساله موفق ولایت فقیه امروز کشور، مبدل به یک الگوی جهانی شده به گونه ای که کشورهای جهان اسلام آرزوی برخورداری از حکومتی چون ایران را دارند.
امام جمعه چناران ادامه داد: باید راه و اندیشه امام خمینی (ره) را به خوبی بشناسیم تا هر کسی با نام و یاد ایشان جامعه را فریب ندهد و امروز راه و خط امام راحل همان راه و اندیشه مقام معظم رهبری است.
وی ادامه داد: تجدید حیات دینی، بطلان نظریات ضد دین، حاکمیت فقه سیاسی و افزایش تلاش جهانی برای آشنایی با دین اسلام از دیگر ویژگی های عصر امام (ره) است.
تاجی افزود: دنیا در حال تجربه عصر امام خمینی(ره) است که مهمترین ویژگی این عصر احیاء هویت دینی است.
نظر شما