به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سیدعلی طاهری عصر پنجشنبه در جلسه پرسش و پاسخ مردم و مسئولان در مسجد جامع گرگان افزود: تعداد بیکاران در استان گلستان بالاست و 90درصد خواسته مردم را موضوع اشتغال تشکیل می دهد که یکی از بزرگترین دغدغه های اصلی مردم است.
وی اظهار داشت: دلیل این امر این است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی سیاست غلطی اعمال شد مبنی بر اینکه صنعت باعث آسیب رساندن به کشاورزی در سه استان شمالی کشور می شود.
وی افزود: حدود پنج سال قبل و در مصوبات سفر اول این ممنوعیت لغو شد و مجوزهایی جهت صنایع تبدیلی صادر شد و در پی آن شهرک های صنعتی استان گسترش یافت و یک شهرک صنعتی هزار هکتاری در شمال آق قلا در حال آماده سازی است.
نماینده مردم گرگان و آق قلا در ادامه گفت: با توجه به محدود بودن جذب کارمند در ادارت باید با فراگیری آموزش های فنی و حرفه ای به سمت ایجاد اشتغال پایدار حرکت کنیم.
حجت الاسلام طاهری گفت: در همین زمینه وزارت تعاون نیز گام های مهمی در گسترش تعاونی ها و ایجاد اشتغال برداشته است .
وی با اشاره به افزایش سهام شرکت پتروشیمی ایران در پروژه پتروشیمی گلستان ابراز امیدواری کرد با به ثمر رسیدن پروژه پتروشیمی گلستان بخش بزرگی از مشکل بیکاری برطرف شود.
نظر شما