به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید ابراهیم مهاجریان در خطبه های این هفته نمازجمعه با تاکید بر ایجاد تحول اساسی در مراکز آموزشی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نیز بارها بر ایجاد تحولی بنیادین در آموزش و پرورش و دانشگاه ها تاکید کرده اند.
وی با اشاره به سالروز تشکیل شورای انقلاب فرهنگی به دستور امام خمینی (ره) بیان داشت: حضرت امام (ره) نیز این موضوع را درک کرده بودند که در دانشگاه ها و مدارس باید تحول ایجاد شود.
مهاجریان ادامه داد: البته تاکنون گامهای خوبی در راستای ایجاد تحول در نظام آموزشی کشور برداشته شده اما این کارها کافی نیست و امیدواریم در آینده اقدامات ملموس تر و اساسی تری انجام شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سالروز عزل بنی صدر از فرماندهی کل قوا در بیستم خرداد ماه سال 1360 به دستور حضرت امام خمینی (ره) اظهار داشت: پس از برملا شدن خیانتهای بنی صدر در مسائل مختلف کشور از جمله در موضوع جنگ و دفاع مقدس، مجلس شورای اسلامی رای به بی کفایتی او داد و امام خمینی (ره) هم وی را از فرماندهی کل قوا عزل کردند.
خطیب جمعه طبس تصریح کرد: هر شخص یا جریانی که بخواهد در مقابل ولایت بایستد یا نظام را مورد هجمه خود قرار دهد، بداند در هر جایگاهی که باشد نابود شده و از بین خواهد رفت و سرانجامی همچون بنی صدر خواهد داشت.
وی همچنین با اشاره به موضوع افزایش مفاسد اجتماعی در جامعه مانند بدحجابی یادآور شد: نیروی انتظامی در نظر دارد از 24 خرداد در چند استان کشور برخورد شدیدی با بدحجابان داشته باشد و سپس این موضوع در سایر استانها نیز دنبال خواهد شد که ما نیز از این موضوع حمایت می کنیم.
نظر شما