به گزارش خبرنگار مهر، امیر انصاری امروز با بیان این مطلب در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه اراک گفت: 27 درصد گونه های پستانداران، 40 درصد گونه های پرندگان و 14 درصد گونه های گیاهی کشور در استان مرکزی موجود است.
وی با بیان این که حفظ تنوع زیست محیطی به احاظ اقتصادی، علمی، آموزشی، فلسفی و... در هر جامعه لازم و ضروری است ادامه داد: در حال حاضر 8.8 درصد از کل وسعت استان مرکزی تحت مدیریت محیط زیست استان مرکزی حفاظت می شود.
مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود با بیان این که هوا به عنوان دومین منبع زیستی از جایگاه بالایی در زندگی انسان برخوردار است گفت: آلودگی هوا 11 برابر آلودگی آب برای سلامت انسان خطرآفرین است.
وی با بیان این که اراک به عنوان یکی از 8 شهر آلوده کشور مطرح است افزود: وجود تالاب کویرمیقان، استقرار واحدهای صنتی کوچک و بزرگ، وقوع پدیده وارونگی دما، حمل و نقل و ترافیک و ریزگردهای عربی مهمترین عوامل آلودگی هوای شهر اراک را شامل می شوند.
نظر شما