پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۵:۴۵

عقد عروس تازه مسلمان روسی در امامزاده حسن(ع) کرج

عقد عروس تازه مسلمان روسی در  امامزاده حسن(ع) کرج

کرج - خبرگزاری مهر: طی آیینی بانوی نو مسلمان روسی به عقد همسر ایرانی اش در آمد و نام "زهرا دادگر" را برای خود برگزید؛ وی عقد در این امامزاده کرج را بسیار جالب و دلنشین توصیف کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، الگا، نام زنی افسانه ای در روسیه است؛ اینک الگا نامی از این کشور به ایران سفر کرده و با تشرف به اسلام و برگزیدن نام جامع و برگزیده  زهرا، نه افسانه، که حماسه ای دیگر را از خود به جای گذاشته است.

الگا لاگوتینا نخستین بانوی غیر ایرانی است که در امامزاده حسن(ع) کرج به دین مبین اسلام مشرف شد و در همین امامزاده به عقد همسرش که جوانی ایرانی و دانشجو در روسیه است در آمد.

در مراسمی که  ماه جاری با حضور مدیر کل اداره اوقاف و امور خیریه استان البرز و مسئولان امامزاده در اتاق عقد امامزاده حسن(ع) با تعیین 14 سکه بهار آزادی و یک سفر حج بعنوان مهر نوعروس روس که تنها ده روز از اسلام آوردن وی می گذرد، برگزار شد زهرا لاگوتینا به عقد همسرش درآمد و از این طریق نام خود را به زهرا دادگر تغییر داد.

قرق حرم برای زیارت عروس و داماد، اهدای یک سفر هوایی مشهد در کنار مجموعه ای از کتب و الواح فشرده شامل قرآن و آموزه های دینی، احکام و آیین همسرداری به این زوج جوان از اقداماتی بود که توسط مسئولان امامزاده صورت گرفت تا از این طریق خاطره ای خوش از نخستین روزهای تشکیل خانواده برای این زوج به یادگار بماند.

در گفتگویی که خبرگزاری مهر با عروس روس و تازه مسلمان انجام داد، وی از جمله دلایل تشرف به دین مبین اسلام را کشش های نهفته در این دین خواند و گفت: بخشی از رفتارهای همسرم که در دانشگاه مسکو با او آشنا شدم موجب جذب من به اسلام شد، ضمن اینکه ویژگی این دین در این است که نافی ادیان دیگر نبوده و به نوعی تکمیل کننده آنها به شمار می رود.

زهرا دادگر با اشاره به اینکه در مسکو مسلمانان زیادی زندگی می کنند و از این رو مساجدی نیز در این شهر وجود دارد، در خصوص دلیل انتخاب نام زهرا برای خود افزود: زهرا نام زیبا و با معنایی بود و از این رو آن را برای نام اسلامی ام انتخاب کردم.

وی که مدت اندکی از تشرفش به اسلام می گذرد تاکید کرد: هنوز آشنایی چندانی با آیین اسلام و ائمه ندارم اما به زودی آن را از همسرم و خانواده او فراخواهم گرفت.

این بانوی تازه مسلمان اجرای مراسم عقد در امامزاده را از رسوم جذاب ایرانی و اسلامی برشمرد و خاطرنشان کرد: قوانین ازدواج در ایران با روسیه کاملا متفاوت است و آیین اسلام در ایران بسیار جالب به اجرا در می آید و دارای جاذبه است.

وی که "بله" خود در مراسم عقد را به زبان فارسی بیان کرد، در پایان برخورداری از خانواده ای مستحکم با فرزندان زیاد و سالم را آرزو کرد و ضمن ابراز رضایت از حضور در این کشور آن را فرصتی مغتنم برای شناخت بیشتر ایران، مردم و اسلام دانست.

کد خبر 1332490

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha