پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۶:۱۰

فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره بروکسل معرفی شدند

فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره بروکسل معرفی شدند

11 فیلم اروپایی در بخش مسابقه جشنواره فیلم بروکسل بلژیک به نمایش در می‌آیند.

به گزارش خبرنگار مهر، به نقل از ورایتی اسامی فیلم‌های حاضر در بخش رقابتی جشنواره بین‌المللی فیلم بروکسل اعلام شد. بخش مسابقه جشنواره بروکسل که تا دو سال پیش به فیلم‌های اول و دوم کارگردانان اختصاص داشت از سال گذشته فیلم‌هایی از فیلمسازان با تجربه‌تر را نیز به نمایش در می‌آورد.

از جمله مهمترین فیلم‌هایی که در بخش مسابقه این جشنواره به نمایش در می‌آیند می‌توان به "پانگره" ساخت آگوستی ویارونگای اسپانیایی و برنده چندین جایزه گویا و فیلم ایتالیایی و گنگستری "والانزاسکا " با کارگردانی و نقش آفرینی میکله پلاچیدو اشاره کرد.

فیلم‌های "شنبه بی‌خبری" از روسیه، "اتاق خودکشی" از لهستان، "شاد شاد" از سوئد، "برند" از اتریش و "جیمی ریویر" از فرانسه از دیگر آثار پذیرفته شده در بخش مسابقه هستند. امسال فیلم‌های کشور میزبان حضوری کمرنگ در جشنواره دارند و تنها یک فیلم از بلژیک آن هم در بخش خارج از مسابقه به نمایش در می‌آید.

جشنواره بروکسل امسال با حمایت‌های ویژه جشنواره فیلم‌های مستقل ساندنس برگزار می‌شود. کارگاه آموزشی دو روزه فیلمنامه‌نویسی با حضور لورانس کوریا از دیگر برنامه‌های جنبی این جشنواره است. چند کارگاه آموزشی دیگر از جمله کارگاه آموزش کار با دوربین‌های دیجیتال در حاشیه جشنواره برگزار می‌شود.

جشنواره امسال بروکسل از 22 تا 29 ژوئن ( اول تا هشتم تیر) در پایتخت بلژیک برگزار می‌شود.

کد خبر 1332640

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha