پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۲ خرداد ۱۳۹۰، ۸:۳۵

تازه‌های کتاب/

«پرسش کردن» به کتابفروشی‌ها راه یافت

«پرسش کردن» به کتابفروشی‌ها راه یافت

کتاب «پرسش کردن» از مجموعه آموزش و ارزشیابی مهارت‌های زندگی، نوشته سالی گادینو و جنی ویلسون با ترجمه حسین دانش‌فر از سوی انتشارات فاطمی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این کتاب که برای استفاده معلمان، دبیران و مدرسان مراکز تربیت معلم تدوین شده است، ضمن معرفی انواع سئوال به معلمان به آنها می‌آموزد چگونه مهارت پرسش کردن را در دانش‌آموزان پرورش دهند و همچنین یاد می‌دهد چگونه محیط کلاس را برای پرسیدن و پاسخ دادن، آن هم در محیطی دوستانه آماده کنند.

در کتاب «پرسش کردن» می‌خوانیم: معلمی که هنر پرسش‌ کردن دارد، دانش‌آموزان را از لحاظ فکری و گاهی عاطفی تحت تاثیر قرار می‌دهد. پرسش‌ها، محرک بحث کردن و فکر کردن واقع می‌شوند و در زمینه‌های شناختی به دانش‌آموزان کمک می‌کنند.

پرسش‌های درست معلم، هم از لحاظ هدف و هم محتوا، معنا دارند. چنین پرسش‌هایی عمدتاً از نوع بازند و مخاطب را به فکر کردن وا می‌دارند.

از بخش‌های این کتاب می‌توان به نقش معلم، آنچه بیش از همه پرسیده می‌شود، رهنمودهایی برای معلمان و مقدماتی برای شروع کلاس اشاره کرد.

کتاب ‍«پرسش کردن» با شمارگان 3000 نسخه در72 صفحه و به قیمت 1700 تومان منتشر شده است.
 

کد خبر 1332647

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha