پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۵۵

صفری:

110 هکتار از تاکستانهای سنتی استان قزوین مدرن می شود

110 هکتار از تاکستانهای سنتی استان قزوین مدرن می شود

قزوی ن- خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: طرح ایستاده کردن باغات انگور در 110 هکتار از اراضی استان اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا صفری روز شنبه در مراسم تجلیل از کشاورزان نمونه استان در سالن جهاد کشاورزی قزوین گفت: به منظور افزایش کیفیت محصول انگور و اقتصادی کردن آن طرح ایستاده کردن انگور در 110 هکتار از اراضی و باغات استان اجرا می شود.
 
وی افزود: در صورت اجرای این طرح در تمامی باغات و تاکستانهای استان میزان تولید انگور سه برابر خواهد شد و از 450 تن در هکتار به یک میلیون و 500 هزار تن در هکتار می رسد.
 
صفری تصریح کرد: طرح آبیاری تحت فشار در 300 هکتار از اراضی کشاورزی استان هم در حال اجراست که نقش موثری در کاهش مصرف آب در این بخش خواهد داشت.
 
این مسئول اضافه کرد: در یک سال گذشته با توسعه باغات دیم و ارتقاء بهره وری اقدامات موثری انجام شد و در برنامه پنجم توسعه نیز راه اندازی کلکسیون محصول زغال اخته و بانک نشاء برنج در کشور اجرایی می شود. 
 
وی از بکارگیری خاک ورزی حفاظتی در اراضی استان هم خبرداد و اظهارداشت: 25 هزار هکتار از اراضی استان به صورت خاک ورزی حفاظتی آماده می شود که با این کار به جای 10 عملیات نهاده ها در زمین تنها دو بار نهاده وارد مزرعه شده که موجب کاهش 58 درصدی سوخت، 50 درصدی هزینه آماده سازی زمین و افزایش ماده آلی خاک و حفظ رطوبت خاک نیز می شود.
 
صفری توسعه مکانیزاسیون، توزیع شیرسرد کن در دامداری های سنتی، بهینه سازی اماکن دامی، اصلاح ساختار مزارع پرورش ماهی با افزایش 50 درصدی تولید در واحد سطح  را از دیگر برنامه های اجرا شده جهاد کشاورزی استان ذکر کرد.
 
این کارشناس کشاورزی افزود: تلاش ما تغییر نگاه به بخش کشاورزی مدرن است ودر سال جهاد اقتصادی نسبت به نهادینه کردن فرهنگ جهادی اقدام می کنیم.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تقویت تشکلها، تعاونیها، حضور بهره برداران و مهندسان پیشرو در برنامه های جهاد کشاورزی را اولویت برنامه های امسال دانست و گفت: تولید محصول سالم چشم انداز فعالیتهای جهاد کشاورزی در سال جهاد اقتصادی است.
 
در این مراسم از 40 تن از بهره برداران و کشاورزان نمونه و برتر استان قزوین تجلیل شد.
کد خبر 1332661

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha