پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۱ خرداد ۱۳۹۰، ۲۰:۲۶

ابوزهری تاکید کرد:

رژیم صهیونیستی منزوی تر از همیشه

رژیم صهیونیستی منزوی تر از همیشه

سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس)، با اشاره به درخواستهای روزافزون برای پایان تحریم این جنبش، آن را نشانه انزوای روز افزون رژیم غاصب صهیونیستی در برابر مقاومت دانست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه القدس العربی، "سامی ابوزهری" گفت : درخواست برخی از مسئولان سابق اروپایی درباره پایان تحریم حماس نشانه آن است که ترتیبات منطقه بدون ما امکان پذیر نیست.

وی افزود: اتحادیه اروپا باید به این درخواستها و همچنین نتایج صندوقهای انتخاباتی که منجر به پیروزی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین شد، احترام بگذارد.

ابوزهری تصریح کرد: این درخواست یکی از دهها درخواستی است که درباره پایان تحریمها علیه حماس ارائه می شود و این نشانه انزوای رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت فلسطینی است.

شایان ذکر است که 24 نفر از مقامات اروپایی اخیرا خواستار پایان تحریمها علیه حماس شده بودند.آنها با امضای بیانیه ای صلح با اسرائیل را بدون حماس غیر ممکن دانسته بودند آنها از آمریکا و اتحادیه اروپا خواسته بودند که موضع خود درباره خاورمیانه را تصحیح کنند.

کد خبر 1332816

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha