به گزارش خبرنگار مهر، کاظم فرهمند صبح یکشنبه در بازدید از پژوهش سرای دانش آموزی شهید میربقایی ابرکوه اظهار داشت: پژوهش سراهای دانش آموزی باید در بالا بردن معلومات دانش آموزان به ایفای نقش بپردازند و این امر تنها با ایجاد امکانات مناسب و کافی امکان پذیر است.
وی با اشاره به اینکه در مراکز استانها امکانات بسیاری در جهت ارتقای علمی دانش آموزان دارند، افزود: لازم است اینگونه اعتبارات پژوهشی برای شهرستانها نیز لحاظ شود.
فرهمند اظهار امیدواری کرد: با توجه به اینکه اعتبارات در استانها و شهرستانها توزیع می شود، مسائل و مشکلات اینگونه پژوهش سراها بیشتر دیده شود.
وی با اشاره به اینکه بسیاری از علاقمندی های دانش آموزان در دوره های ابتدایی و راهنمایی شکل می گیرد از پژوهش سراهای دانش آموزی به عنوان مکانهایی تاثیرگذار در این زمینه یاد کرد.
فرهمند همچنین سیستم آموزش و پرورش فعلی را دچار ضعفها و مشکلاتی دانست و افزود: سیستم فعلی آموزش و پرورش با توجه به پیشرفت سریع علم در جهان پاسخگوی نیاز جامعه نیست.
نظر شما