پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۲ خرداد ۱۳۹۰، ۱۷:۳۴

حسینی در پاسخ به الجزیره:

تعداد زائران عتبات عالیات در صورت فراهم شدن امکانات دو برابر خواهد شد

تعداد زائران عتبات عالیات در صورت فراهم شدن امکانات دو برابر خواهد شد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در صورت فراهم شدن امکانات از طرف عراق، آمار زائران ایرانی عتبات عالیات 100 درصد افزایش پیدا می‌کند و دو برابر می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد حسینی بعد ازظهر امروز در حاشیه دیدار وزیر جهانگردی و آثار باستانی عراق در جمع خبرنگاران گفت: در ایران مردم علاقه‌مند هستند به زیارت عتبات عالیات بروند و ما هم تلاش می‌کنیم تعداد کسانی که می‌توانند از این امکان استفاده کنند، بیشتر شود.

وی افزود: این رفت و آمدها قطعاً در تحکیم روابط دوستانه بین دو کشور موثر است و از سوی دیگر راه‌های اقتصادی را برای مبادلات تجاری باز می‌شود؛ چرا که در بین زائران ایرانی، تاجران زیادی هم مشاهده می‌شوند.

وزیر ارشاد اضافه کرد: دو کشور همسایه ایران و عراق از هر جهت به یکدیگر نیاز دارند و ما هم علاقه‌‌مندیم همکاری‌هایمان در زمینه‌های مختلف گسترش دهیم.

حسینی ابراز امیدواری کرد، با فراهم شدن امکانات بیشتر در اماکن متبرکه عراق، ایران تعداد زائران را به این کشور افزایش دهد.

وزیر ارشاد همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار الجزیره که پرسید: «در سال گذشته یک میلیون و 200 هزار ایرانی به عراق سفر کرده‌اند، آیا امسال این عدد افزایش می‌یابد؟» گفت: هر میزان که امکانات در عراق بیشتر شود، متقاضی سفر به عتبات عالیات بیشتر خواهد بود.

وی افزود: مردم بلافاصله بعد از اعلام ما، می‌آیند و ثبت نام می‌کنند؛ چون به حضور در این اماکن به ویژه در مناسبت‌های خاص علاقه دارند، ولی در حال حاضر چون امکانات عراق اجازه نمی‌دهد، ما ناچار هستیم زائران را دسته بندی کنیم.

حسینی همچنین گفت: در صورت فراهم شدن امکانات از طرف عراق، امیدوارم آماری که شما گفتید صد درصد افزایش پیدا کند و دو برابر شود.

کد خبر 1333704

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha