پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۳ خرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۱۸

آب شرب قلعه خواجه 24 ساعته می شود

آب شرب قلعه خواجه 24 ساعته می شود

اهواز - خبرگزاری مهر: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان خوزستان گفت: شهروندان قلعه خواجه مرکز شهرستان اندیکا 18 ساعت در روز آب شرب ندارند ولی با اقدامات صورت گرفته آب این منطقه به زودی 24 ساعته می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن پویا با اشاره به اینکه در شهر قلعه خواجه حدود هفت هزار نفر زندگی می‌کنند،‌ گفت: شهروندان این شهر، شش ساعت در روز از آب شرب برخوردارند.

پویا از نصب کنتور برای تمامی مشترکین آب این شهر تا پایان امسال خبر داد و اظهار امیدواری کرد: بعد از نصب کنتور برای همه مشترکان، بتوان آب شرب را برای این شهر به صورت 24 ساعته تامین کرد.

وی ادامه داد: برای نیل به این مقصود با اعتباری بالغ برهفت میلیارد ریال، اقدام به حفر یک حلقه چاه جدید با ظرفیت آبدهی 90 مترمکعب در شبانه روز شده است که با بهره برداری از آن شاهد افزایش دو برابری آب تولیدی شهر قلعه خواجه خواهیم بود.

رئیس هیئت مدیره آبفای استان در ادامه با بیان اینکه 300 پلاک در منطقه جدیدالاحداث شهرک واگذار شده است، گفت: در حال جذب اعتبار برای احداث شبکه آب این منطقه هستیم و در سال جاری 500 میلیون ریال اعتبار به آن اختصاص یافته است.

پویا اظهار داشت: در شهر قلعه خواجه 4.6 کیلومتر شبکه انتقال و دو مخزن 500 مترمکعبی برای 200 مشترک موجود در این شهر وجود دارد.

شهر قلعه خواجه مرکز شهرستان اندیکا و در 70 کیلومتری مسجدسلیمان واقع شده است.
کد خبر 1334051

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha