پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ خرداد ۱۳۹۰، ۱۸:۴۸

در نشست سعیدلو و سجادی؛

وضعیت فوتبال کشور ارزیابی شد/ ساماندهی مدیریت استقلال و پرسپولیس

وضعیت فوتبال کشور ارزیابی شد/ ساماندهی مدیریت استقلال و پرسپولیس

دکتر سعیدلو، معاون رییس جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی و حمید سجادی معاون امور ورزشی سازمان امروز در جلسه ای آخرین وضعیت فوتبال کشور را مورد ارزیابی قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید سجادی درباره مباحث مطرح شده در این نشست گفت: بدون شک فوتبال پرطرفدارترین، خبرسازترین و یکی از مهمترین کانون‌های توجه در ورزش کشور به شمار می رود و سازمان تربیت بدنی نیز با توجه به این امر خود را موظف به پیگیری مداوم و دقیق امور مربوط به این رشته ورزشی در کشور می داند.

معاون امور ورزش سازمان تربیت بدنی در ادامه افزود: با عنایت به سیاست‌های سازمان در قبال رشته‌های ورزشی به ویژه فوتبال و نظر به اهمیت بررسی وضعیت کنونی فوتبال، امروز در نشستی موثر با علی سعیدلو، معاون محترم رئیس جمهور و رئیس سازمان که بیش از دو ساعت به طول انجامید به بررسی مسائل گوناگون فوتبال کشور پرداختیم.

وی که با سایت سازمان تربیت بدنی گفتگو می کرد، خاطر نشان کرد: از جمله مباحث اصلی مطرح شده در این جلسه موضوع ساماندهی مدیریت تیم‌های ریشه‌دار، پرطرفدار و مردمی استقلال و پرسپولیس تهران بود که خوشبختانه به نتایج مطلوب و جالب توجهی نیز دست یافتیم. انشااله در زمان مناسب جزئیات آن انعکاس خواهد یافت.

سجادی در خاتمه تصریح کرد: بخشی از جلسه امروز نیز با حضور آقای کفاشیان، رئیس فدراسیون و آقای عزیزالله محمدی، رئیس سازمان لیگ فوتبال برگزار شد که عمده مسائل مطرح شده در این مقطع از نشست، متمرکز بر امور مربوط به باشگاه‌ها و مسابقات لیگ برتر و دسته اول و گزارش کاملی از مراحل مختلف دهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر بود.

کد خبر 1334714

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha